Mobileaza-ti complet bucataria cu ExpoMob

Felul in care arata bucataria poate avea un impact major asupra starii noastre de spirit zilnice, dat fiind faptul ca acolo ne incepem zilele si petrecem cel mai lung timp, de nevoie sau de placere, dupa caz. De aceea, este foarte important ca modalitatea de decorare sa poata influenta pozitiv fiecare privitor si astfel ca la ExpoMob asiguram o gama variata de obiecte de mobila si de decor destinate bucatariilor. Aceasta varietate isi are justificarea in faptul ca preferintele si gusturile difera de la o persoana la alta, ceea ce face ca aceeasi varianta sa nu poata indeplini toate criteriile de selectie pe care le au cei ce ne trec pragul virtual.

Propunem corpuri pentru bucatarie cat mai diferite, speciale si cu posibilitatea de a fi conturate pe comanda, tocmai pentru a oferi tuturor oportunitatea de a detine mobila unica, personalizata, care sa se potriveasca perfect atat decorului in care va fi incadrat, cat si personalitatii proprietarului.

De la clasic, la modern, cu un singur click

In magazinul nostru online veti putea descoperi o serie de modele dintre cele mai diverse sau chiar opuse ca stil. Altfel spus, fie ca sunteti adeptul obiectelor de mobilier in linii clasice, fie ca va place sa va dezvoltati aspectul locuintei odata cu aparitia unor noi stiluri pe piata, la noi va veti putea delecta si satisface dorintele cu cate o varianta de corp mobila bucatarie care sa se plieze intru totul pe acestea.

Si in ceea ce priveste selectia de nuante si culori venim in intampinarea tuturor gusturilor. De la variantele clasice in alb si negru sau nuante neutre, la culori puternice sau chiar combinatii ale acestora, punem la dispozitia tuturor clientilor nostri cate un corp bucatarie care sa fie cea mai dezirabila varianta.

Dincolo de estetica in care se incadreaza acestea, propunem mai multe directii si in sfera practica. Asadar puteti opta pentru corpuri compacte sau spatioase, corpuri pozitionate la sol, sau corpuri suspendate bucatarie. In acest mod vrem sa ne asiguram ca spatiul limitat de care dispuneti in locuinta nu reprezinta un impediment in vederea achizitionarii unuia dintre produsele pe care noi le oferim.

article thumb 4

Mobila ExpoMob – calitate si durabilitate

Suntem recunoscuti la nivel general pentru calitatea desavarsita pe care o detine fiecare produs al nostru in parte. Acest lucru se datoreaza mai ales faptului ca apelam la serviciile celor mai dedicati distribuitori, care utilizeaza in lucrarile lor, pe care le realizeaza cu maxima maiestri si dexteritate, cele mai puternice, rezistente si durabile materiale prime. Astfel ca, de pe rafturile noastre vor pleca spre dumneavoastra doar corpuri bucatarie care sa serveasca cu brio scopului pentru care vor fi achizitionate. Cu alte cuvinte, vor veni in sprijinul facilitarii activitatilor specifice bucatariilor. Fie ca este un corp suspendat de bucatarie, fie ca este unul de mari dimensiuni, sau cel mai compact dintre ele, toate vor avea un impact direct asupra modului in care va veti desfasura in propria locuinta.

Preturi si servicii personalizate

Calitatea produselor noastre nu va constitui un criteriu in ceea ce priveste stabilirea preturilor finale. Vrem sa oferim produse durabile, frumoase si utile pentru fiecare potential client in parte si tocmai de aceea le punem la dispozitia acestora la preturi de producator, care sa fie mai mult decat accesibil. Astfel ca, punctul de plecare pentru acestea este de doar 79 Ron si poate ajunge pana la 697 Ron, in functie de materialul utilizat, dimensiuni sau complexitatea modelului.

In plus, plusam pe lista cu beneficii, si pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei, asiguram transport gratuit, oriunde in tara, in cel mai scurt timp de la momentul plasarii comenzii.