• Home
  • Timp liber
  • Motivul pentru care Cătălin Botezatu și-a ținut ascunși copiii. Cati are, de fapt

Motivul pentru care Cătălin Botezatu și-a ținut ascunși copiii. Cati are, de fapt

449174105 879507420874357 3350137470287119562 n

Cătălin Botezatu a trecut recent printr-o operație dificilă în Turcia, din cauza unei tumori rare la colon. Diagnosticul a fost stabilit după un examen medical amănunțit, iar intervenția chirurgicală de urgență a avut loc pe 6 septembrie.

În trecut, Cătălin Botezatu a discutat în presă despre cei doi fii ai săi, pe care i-a protejat întotdeauna de ochii curioșilor. Motivul pentru această discreție a fost dezvăluit acum publicului larg.

Cătălin Botezatu are o viață fascinantă și este cunoscut pentru generozitatea sa, intervenind mereu acolo unde poate ajuta. Recent, a făcut o mărturisire surprinzătoare: are doi băieți cu mame diferite. Această dezvăluire a atras atenția multora, iar designerul a răspuns sincer întrebărilor.

„Există de mulți ani. Întotdeauna am considerat important să-mi protejez familia, inclusiv pe cei doi fii, de expunerea publică. Asta înseamnă demnitatea unui bărbat adevărat, pe care o respect și pe care intenționez să o mențin.

Nu consider corect să îi expun pe cei dragi presei. Ei sunt oameni ca și mine, iar detalii personale nu ar trebui să conteze pentru ceilalți. Unul dintre ei a fost menținut în privat pentru că a ales să rămână așa. Restul au fost cunoscuți. Nu sunt adeptul secretelor”, a explicat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.