• Home
  • Monden
  • Nea Marin și doamna Maria, cuplul discret care a cucerit inimile românilor

Nea Marin și doamna Maria, cuplul discret care a cucerit inimile românilor

Nea Marin

Nea Marin, personajul iubit de publicul românesc pentru modul său unic de a „zbiera” și de a pune vedetele la muncă grea, are o viață de familie mai puțin cunoscută. În spatele personalității sale carismatice se află o relație de dragoste durabilă cu soția sa, doamna Maria, o prezență discretă, rară în ochii publicului.

Despre Nea Marin Barbu știe toată România, însă viața sa personală a rămas mereu în umbră. Deși este o figură publică, soția sa, doamna Maria, preferă să rămână departe de camerele de filmat. Acest lucru a adăugat un val de mister relației lor, care durează de peste 35 de ani și a fost binecuvântată cu două fiice.

„Ea este sotia mea de 35 de ani si este cea care mi-a suportat toate nebuniile si ii multumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, mărturisea Nea Marin în urmă cu câțiva ani. Acest sentiment este reflectat și de doamna Maria, care a declarat: „Nu a fost greu sa am un sot ca el, ne-am casatorit din mare iubire, chiar si atunci cand au fost momente grele ne-am completat si am rezolvat totul impreuna”.

Recent, Nea Marin a împărtășit cu fanii o fotografie rară pe o rețea de socializare, în care apare alături de soția sa, doamna Maria, cu mesajul: „La mulți ani, scumpa mea soție!!! Tu ești totul pentru mine, așa cum noi suntem totul pentru tine.” Această declarație publică de dragoste arată adâncimea sentimentelor și respectul reciproc ce definesc relația lor.