• Home
  • Monden
  • ”Nu a fost cuminte” Andreea Mantea, surprinsă de gestul fiului său, chiar înainte de sărbători. David, cerință specială de la Moș Crăciun: ”Să o faci pe mama să se răzgândească”

”Nu a fost cuminte” Andreea Mantea, surprinsă de gestul fiului său, chiar înainte de sărbători. David, cerință specială de la Moș Crăciun: ”Să o faci pe mama să se răzgândească”

David, fiul Andreei Mantea, i-a trimis o scrisoare specială lui Moș Crăciun

David, fiul cunoscutei Andreea Mantea, a decis să-și împărtășească dorințele de sărbători într-o scrisoare adresată lui Moș Crăciun. Andreea Mantea, o femeie de succes atât în carieră cât și în rolul de mamă, se bucură de legătura specială pe care o are cu fiul său, David. Cu toate acestea, a fi mamă singură și a asigura o educație de calitate nu este o sarcină ușoară.

Surprinzător, deși inițial se zvonise că David nu va scrie o scrisoare anul acesta, el a ales să o facă, folosindu-se de „pana magică a lui Harry Potter”, după cum a menționat Andreea pe Instagram. În scrisoarea sa, David și-a recunoscut năzbâtiile de peste an și a cerut doar câteva lucruri modeste de la Moș Crăciun, printre care și niște jucării. Acest gest sugerează că David înțelege importanța modestiei și a recunoașterii propriilor greșeli, chiar și în contextul magic al sărbătorilor de iarnă.

”Dragă Moșule,

Știu că nu am fost bun, te rog să o faci pe mama să se răzgândească față de tabletă și să nu o dea pentru că este prioritatea mea pentru școală, nu a altora.

P.S. Scuze că am fost rău!

P.S. Sunt David Andrei Mantea.

P.S. Și totuși, aș vrea o mașină cu telecomandă, te rog, și un Lego”, este scrisoarea lui David pentru Moș Crăciun.