• Home
  • Horoscop
  • Numai 3 zodii sunt norocoase. Vine o perioadă cu investiţii profitabile

Numai 3 zodii sunt norocoase. Vine o perioadă cu investiţii profitabile

horoscop 28 ianuarie 2022

Horoscop Cristina Demetrescu. Următoarea perioadă se anunță a fi una prolifică pentru unele zodii, din punct de vedere financiar. Potrivit Cristinei Demetrescu, câțiva nativi ai zodiacului vor avea parte de câștiguri și pot spune că dau lovitura pe plan economic.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt foarte norocoși. Câștigurile sunt de partea lor în prima jumătate a anului, până pe 26 mai. Cei care sunt ancorați în trecut, fac tot posibilul pentru a se desprinde de energiile negative și pentru a evolua profesional.

Horoscop Cristina Demetrescu Taur

Din păcate, la locul de muncă, Taurul va resimți anumite tensiuni. Însă, asta îl va motiva să demonstreze că este foarte bun în ceea ce face și că nimeni și nimic nu îl poate opri.

Gemeni

Nativii acestei zodii pot spune că 2024 este anul lor. Urmează o perioadă foarte bună, din toate punctele de vedere. Aspirațiile lor sunt mărețe și fac totul pentru a avea satisfacții pe plan profesional.

Horoscop Cristina Demetrescu Rac

Nativii Rac vor întâlni o persoană care le va schimba radical parcursul profesional. Apar la orizont anumite șanse cărora nu trebuie să le dea cu piciorul.

Leu

Anul acesta, Leii nu sunt în cea mai bună formă a lor. Simt că unele lucruri nu merg deloc așa cum s-ar fi așteptat, iar asta îi poate duce într-o zonă de confort. În ceea ce privește planul financiar, lucrurile nu sunt deloc roz, ba chiar se cere o schimbare.

Horoscop Cristina Demetrescu Fecioară

2024 este anul reinventării pentru nativii Fecioară. Au suficientă forță și determinare să înceapă totul de la zero. Se anunță schimbări majore pe planul personal și profesional.

Balanță

În goana după câștiguri substanțiale, Balanțele ar putea să ajungă la epuizare. Deși nu duc lipsă de bani, dorința de a avea și mai mulți îi determină să muncească până ajung la capătul puterilor.

Horoscop Cristina Demetrescu Scorpion

Nativii acestei zodii vor plânge cu ochi și vor râde cu altul. La locul de muncă, se preconizează concedieri din motive independente de ei. Însă, orice final este un nou început, așa că găsesc imediat o soluție de a face bani.

Săgetător

2024 este anul în care creativitatea acestor nativi nu cunoaște limite. Vor spune da unor proiecte mărețe care îi vor împlini pe toate planurile.

Horoscop Cristina Demetrescu Capricorn

La locul de muncă, situațiile neplăcute sunt mai prezent ca niciodată. Nativii Capricorn simt nevoia să se izoleze și să stea acasă. În ceea ce privește femeile Capricorn, nu este exclus să devină mame anul acesta.

Vărsător

Anul acesta, Vărsătorii nu duc lipsă de bani. Însă, este foarte important modul în care aleg să investească economiile. Pentru cei care nu au mai făcut asta până acum, poate fi o provocare imensă.

Horoscop Cristina Demetrescu Pești

2024 este anul în care Peștii trebuie să se redescopere și să învețe să își folosească talentul la maxim. Au anumite abilități care îi poate plasa foarte bine pe scara profesională.