• Home
  • Monden
  • Nunta de poveste a Elenei și Ianis Hagi, animată de prestația încântătoare a Gabrielei Munteanu

Nunta de poveste a Elenei și Ianis Hagi, animată de prestația încântătoare a Gabrielei Munteanu

Cine e cântăreața care l-a băgat în boală pe Gică Hagi la nunta lui

Petrecerea de nuntă a Elenei și Ianis Hagi, sărbătorită în ziua de Crăciun, a fost o adevărată simfonie de bucurie și eleganță. Printre invitații de seamă, s-a remarcat în mod deosebit Gabriela Munteanu, care a adus o notă distinctă evenimentului prin vocea sa încântătoare și prezența scenică impunătoare. Tânăra artistă, purtând o rochie neagră seducătoare, cu o crăpătură elegantă pe picior, a atras privirile tuturor, inclusiv pe cele ale lui Gică Hagi.

Gabriela Munteanu, cuceritoarea serii de la nunta familiei Hagi

Gabriela Munteanu, cunoscută publicului din România datorită participării la Vocea României în 2018, sub îndrumarea Irinei Rimes, a impresionat cu evoluția sa muzicală constantă. După o experiență memorabilă la Vocea României, Gabriela a hotărât să își dedice energia dezvoltării carierei sale muzicale, un parcurs despre care a vorbit cu entuziasm pe rețelele sociale.

Gabriela Munteanu – de la Vocea României la scena mare

Aflată acum în echipa lui Horia Brenciu, Gabriela Munteanu continuă să își construiască un drum impresionant în industria muzicală. Pe rețelele de socializare, artista își exprimă recunoștința pentru oportunitățile ce i-au fost oferite și pentru susținerea primită în cadrul trupei HBOrchestra. Nunta Elenei și Ianis Hagi a reprezentat nu doar un eveniment familial marcant, ci și o platformă prin care Gabriela Munteanu și-a reafirmat talentul și carisma.