Nunta de vară este cel mai bun prilej să dai frâu liber imaginației. Cele mai recomandate elemente de decor la Eventimag

Dar pentru că alegerea decorului nu e o decizie deloc ușoară, e nevoie să apelezi la specialiști care te pot ajuta cu alegerea corespunzătoare a decorațiunilor și a accesoriilor care îți vor face sărbătoarea cu adevărat de neuitat. Magazinul Eventimag îți oferă câteva recomandări de decor pentru nunți care îți vor face sărbătoarea cu adevărat una memorabilă.

Folosește cât mai multe flori

floridecorativedecoratiunipentruevenimenteromaniaeventimag

      O nuntă fără flori este ca o vară fără soare. Mizează pe puterea florilor, iar dacă ești o mireasă de august o idee excelentă este floarea-soarelui, dar și daliile. Buchetul miresei și accesoriile domnișoarelor de onoare la fel poate fi din diferite combinații de flori. Pentru decorul mesei poți miza pe plante în miniatură de grădină, rozmarin, cimbru, salvie sau patrunjel. Acestea arată spectaculos așezate în vase de sticlă și de lut și pot fi oferite drept mărturii invitaților.

Cutia pentru darul de nuntă trebuie să fie elegantă și frumoasă

Cutia pentru darul de nuntă este importantă. În ea invitații pot să îți dăruiască un mic cadou pentru un început de viață în doi. Trebuie să alegi o cutie care să se potrivească perfect cu tematica nunții sau una care să fie neutră, simplă, elegantă. Poți avea o cutie personalizată sau una care să fie albă, în formă de joben sau în formă de cufar, etc.

Ai nevoie de un panou care să primească invitații la intrare

decorulpentrununtaarcadaarcadadecorativadecorpentruevenimenteeventimag

      Atunci când invitații tăi vin la restaurantul unde se desfășoară nunta, vei putea să îi întâmpini cu un panou de bun venit. O să poți să alegi din gama largă de modele disponibile și vei putea avea un panou care să se potrivească perfect cu tematica aleasă. Poți opta pentru un model cu poza voastră sau unul cu un mesaj de bine ați venit la nuntă. Alegerea de a avea un astfel de panou o să bucure privirile invitaților.

Poți avea un colț cu decor specific pentru tematica nunții, unde invitații își pot face fotografii

Un colț pentru fotografii este întotdeauna apreciat de către toți invitații care se distrează făcând fotografii deosebite. Poți alege elemente de decor încadrate în tematica nunții voastre, sau ceva mai special de exemplu arcade ,,Love” cu inimă. Un alt element de decor foarte des întâlnit este bolta cu flori sau elemente de decor. Poți avea o asemenea boltă la intrare sau într-un loc special amenajat în grădină. Astfel, decorul pentru grădină are la fel un rol foarte important și vei putea amenaja spațiul cu toate culorile din nunta ta.

Optează pentru un decor al maselelor în stil elegant

Dacă e vorba de fețe de masă și huse, alege țesături de mătase și bumbac, pentru că sunt ușoare comparativ cu țesăturile de taftă și damasc. Fețele de masă cu imprimeu floral pot fi în nuanțe metalice sau argintii, dacă nunta este în stil vintage. Pentru decorul sălii de recepție, florile așezate în vase de sticlă sau de cristal pot fi combinate cu plantele verzi așezate în vase de pământ și ceramică.

Vrei să ai la nunta ta cele mai frumoase elemente de decor? Apelează la Eventimag și fă-ți nunta așa cum ai visat mereu. Aici găsești tot de ce ai nevoie pentru nunta ta. De la felinare decorative până la diferite obiecte decorative care îți vor transforma sărbătoarea într-un adevărat basm.

Eventimag – îți decorăm sărbătoarea de vis!