• Home
  • Sănătate
  • Nutriționistul de renume Cheng Lee dezvăluie rețeta de detoxifiere și întinerire a organismului cu sfeclă, morcov și măr

Nutriționistul de renume Cheng Lee dezvăluie rețeta de detoxifiere și întinerire a organismului cu sfeclă, morcov și măr

Nutriționistul de renume Cheng Lee dezvăluie rețeta de detoxifiere și întinerire a organismului cu sfeclă, morcov și măr

Este cunoscut pentru expertiza și intuiția sa în nutriție, iar acum Cheng Lee, celebrul nutriționist chinez, ne oferă un nou remediu pentru a ne revigora sănătatea. Acest remediu simplu, format din ingrediente accesibile, este conceput pentru a fi ușor de preparat și de implementat în rutina zilnică.

Lee își bazează noua sa descoperire pe sfeclă, morcov și măr, ingrediente comune, dar pline de nutrienți esențiali pentru sănătate. El sugerează că aceste alimente trebuie storcite pentru a se obține sucul, fără a fi mestecate, și amestecate după o oră pentru a-și elibera toți compușii benefici.

Această băutură, spunând povestea sănătății regenerabile, ajută la detoxifierea ficatului și a rinichilor, previne dezvoltarea tumorilor, reduce durerea menstruală, fortifică sistemul imunitar, întinerește pielea, tratează tiroida și ajută la slăbire. În ciuda acestor beneficii evidente, Lee avertizează că băutura nu trebuie consumată de persoanele cu diabet, diaree, urolitiaza și cu probleme gastrice.

Sfecla, morcovul și mărul au fost de mult timp laudate pentru beneficiile lor pentru sănătate. Betacianina din sfecla ajută la eliminarea toxinelor și la prevenirea apariției cancerului, în timp ce morcovii sunt bogati în betacaroten, care îmbunătățește vederea și previne cancerul. Între timp, merele, conform medicinei chineze, consolidează inima, lubrifiază plămânii și scad mucozitățile.

Această combinație puternică de fructe și legume este cu adevărat o forță a naturii și o resursă ușor de accesat pentru o viață mai sănătoasă. Nutriționistul Cheng Lee continuă să ne inspire cu abordarea sa simplă, dar inovatoare, asupra sănătății prin alimentație.