• Home
  • Timp liber
  • O bătrânică a impresionat o lume întreagă: mergea la supermarket doar pentru a citi cărți. Managerul magazinului i-a făcut o surpriză

O bătrânică a impresionat o lume întreagă: mergea la supermarket doar pentru a citi cărți. Managerul magazinului i-a făcut o surpriză

448891817 122122941476306195 4517204743176283795 n

O bătrânică a captivat internetul cu povestea ei emoționantă, care a surprins și a bucurat pe toată lumea.

Deși în vârstă, această femeie vizita supermarketul nu pentru cumpărături, ci pentru a-și satisface pasiunea pentru citit. De câteva ori pe săptămână, ea se ducea la magazin și petrecea ore în șir citind cărțile de pe rafturi.

„Această bătrânică se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână, se oprea la rafturile cu cărți și se apuca să citească. Managerul a crezut prima dată că e o întâmplare oarecare. Că bunicuța a văzut o carte care i-a atras atenția și că o răsfoiește. Nici vorbă! Bunicuța chiar se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână special ca să citească! Și-atunci, managerul a așteptat-o într-o zi cu o banchetă, să aibă un loc cumsecade pe care să se așeze și să citească în tihnă.”

Reacțiile internauților au fost copleșitoare: „Așa ceva în zilele noastre mai rar vezi. Felicitări Buni! Cam câți tineri fac așa ceva azi???? Minunat!!! Maxim respect!!! Demn de luat exemplu!!! Ziua mea tocmai ce a devenit mai bună! Wow, minunat! Draga de ea!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate online.

Dar cine este această bătrânică pasionată de citit? Mulți români, emoționați de povestea ei, se întreabă de unde provine femeia.

Se pare că bătrâna este din Kiev, unde a fost surprinsă citind în supermarket. „Super frumos! Ca idee, insa, fotografiile sunt facute in kiev (google lens search). Nu contează ce magazin este sau unde, contează gestul. Ne-ar fi placut sa spunem ca e in Romania, dar nu e. Ceea ce nu face povestea mai puțin frumoasă :)”, au scris oamenii pe rețelele sociale.