sâmbătă, 21 noiembrie 2020

O chelneriță si-a dat tot ciubucul unui om fără adăpost si din greșeala si cartea ei de vizita. Peste câteva luni cineva bate la ușa ei, a ramas uimita cand a deschis

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Shelby Lynn Henry, un agent imobiliar din Jacksonville, Carolina de Nord, s-a întâlnit cu un om fără adăpost pe stradă. Acesta tinea un carton, pe care era scris mesajul: “Am nevoie de puțin ajutor. Mai târziu vă voi plăti pentru asta. ”

“Nu eram sigur că era fără adăpost. Poate trecea printr-o perioadă dificilă din viața lui … “, spune Shelby.
Shelby nu-i cunoștea numele, dar își amintea chipul lui. Ea a atras atenția asupra hainelor sale întunecate, în care era la 30 de grade de căldură, la câinele care se afla pe pătură. Își aduce aminte și de ochii lui, în care era atât de multă recunoștință și, în același timp, atât de multă rușine, când a luat banii pe care ea i-a oferit.

Dupa câteva luni, la finalul unei zilei de lucru, Shelby a fost chemată de un bărbat care ar dori să vadă una din casele pe care o vinde fata. “Am fost de acord să ne întâlnim. De îndată ce am terminat munca în birou, am mers imediat la adresa potrivită. Când am sosit, mă așteptam deja. Ochii mi-au căzut imediat pe câine. Eram sigur că o văzusem deja undeva! Dar apoi un om a ieșit din mașină … Nu veți crede, dar a fost persoana fără adăpost careia am dat bani! “, a spus Shelby.

Bărbatul purta haine curate: camasa curata, blugi, pantofi curati. Desigur, primul gând al fetei a fost: “El m-a înșelat atunci!”. Dar, în curând, totul s-a dovedit a fi contrar temerilor si asteptarilor. Când el a întins mâna cu bani catre Shelby, ochii îi erau plini de lacrimi. Omul a povestit că fosta sa soție a luat tot ce-i aparținea, cu excepția câinelui, și a plecat cu alt bărbat. A reusit sa se ridice, incat acum nu mai avea nevoie de multi de bani si nici de ajutor. S-a dovedit a fi un bun inginer, care castiga bine. Când se aflau lângă casă, bărbatul a spus: “A venit timpul să achit datoria și vă mulțumesc pentru ajutorul acordat!”

Nu știi niciodată ce se întâmplă cu adevarat în viața unei persoane. Ajutați-vă reciproc!

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă