• Home
  • Externe
  • O femeie a fost folosită ca sclavă de soțul și familia acestuia. O forțau să bea ulei de motor și o amenințau cu moartea

O femeie a fost folosită ca sclavă de soțul și familia acestuia. O forțau să bea ulei de motor și o amenințau cu moartea

O femeie a fost folosită ca sclavă de soțul și familia acestuia

O familie de cinci persoane a fost condamnată după ce a ținut o femeie în sclavie și a abuzat-o timp de peste 18 luni în Marea Britanie. Soțul victimei, Mohammed Shuaib Arshid, și patru dintre rudele sale au fost acuzați de abuz și detenție ilegală, potrivit Daily Mail.

Mohammed Shuaib Arshid, în vârstă de 28 de ani, a venit în Marea Britanie cu soția sa, cu care a avut o căsătorie aranjată în Pakistan. Împreună cu tatăl său, Arshid Sadiq, mama sa, Nabila Shaheen, fratele său, Aqeel Arshid, și sora sa, Zaib Arshid, au trăit într-o casă în Hillingdon, vestul Londrei, unde victima a fost supusă la rele tratamente.

Femeia a fost obligată să bea ulei de motor, amenințată cu moartea, și nu i-a fost permis să părăsească locuința sau să aibă acces la documentele personale de identitate. A fost forțată să facă curat și să gătească zilnic, și era nevoită să cerșească bani de la soțul abuziv pentru a-și cumpăra articole de igienă.

Mohammed Shuaib Arshid a fost condamnat la 11 ani de închisoare, în timp ce tatăl său a primit o pedeapsă de șapte ani și trei luni. Mama victimei a fost condamnată la patru ani și trei luni de închisoare. Fratele și sora lui Arshid au primit fiecare 21 de luni de închisoare cu suspendare pentru 18 luni.

Aceștia au primit, de asemenea, un ordin de restricție pe termen nelimitat, care îi împiedică să aibă orice fel de contact cu victima.

Paul Jenkins, procuror districtual principal al CPS, a declarat: „Victima a crezut că se mută într-o casă sigură, cu un soț iubitor, dar acțiunile ulterioare ale familiei Arshid au dovedit că nu a fost așa.”