• Home
  • Povești
  • O mai ții minte pe Adina, fetița de lângă groapa de gunoi? Acum are 16 ani și este model internațional

O mai ții minte pe Adina, fetița de lângă groapa de gunoi? Acum are 16 ani și este model internațional

Adina Georgiana Popovici

Adina Georgiana Popovici, odinioară o fetiță trăind în condiții vitrege lângă groapa de gunoi de la Glina, acum își împlinește visul de a deveni model. La vârsta de 16 ani, Adina, al cărei destin a fost transformat radical după ce povestea ei a captivat inimile și atenția mass-media, își conturează acum un traseu impresionant în lumea modei.

Descoperită inițial de jurnaliștii de la Libertatea, Adina și familia sa trăiau la limita subzistenței. Frumusețea ei aparte, în contrast cu mediul dur și neprimitiv în care trăia, a atras atenția publicului și a jurnaliștilor. Acest interes a generat un val de sprijin din partea oamenilor din întreaga lume, care au donat pentru a ajuta familia Popovici.

Povestea Adinei a luat o turnură spectaculoasă odată cu un pictorial realizat pentru revista VIVA!, care a viralizat-o pe tânăra fată. Experiența a fost pentru ea un moment definitoriu, cum mărturisește ea însăși: „Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!”.

Adina Georgiana Popovici 2

Intrarea ei în lumea modei a continuat cu participarea la festivalul Romanian Fashion Philosophy, unde a defilat alături de modele renumite, purtând creații ale marilor designeri. Un moment de cotitură a fost licitația organizată în scop caritabil, unde personalități precum Ana Maria Prodan și Nicușor Stan au contribuit generos pentru sprijinirea familiei Adinei.

Astăzi, Adina este model în cadrul agenției „It KIDS – Art school & modelling” și a acumulat experiențe remarcabile, defilând pe podiumuri în Dubai și Paris, și chiar apărând în Vogue China. Pe lângă cariera sa în ascensiune, Adina și-a dedicat timpul și pentru a se perfecționa personal, urmând cursuri de beauty, maniere, și managementul prezenței în social media.

Cu toate aceste reușite, Adina rămâne un copil normal, bucurându-se de timpul petrecut cu frații ei, lectura, și crearea de conținut pentru TokTok și Instagram.

Adina Georgiana Popovici 4