• Home
  • Monden
  • Oana Cuzino, secretul frumuseții la 45 de ani: „Am renunțat la zahăr și fast-food”

Oana Cuzino, secretul frumuseții la 45 de ani: „Am renunțat la zahăr și fast-food”

Secretul tinereții medicului Oana Cuzino

Oana Cuzino, cunoscuta medic și prezentatoare TV, la vârsta de 45 de ani, pare să fi descoperit secretul tinereții și frumuseții veșnice, datorită cunoștințelor sale aprofundate în domeniul geriatriei. Vedeta a dezvăluit recent că renunțarea la zahăr și fast-food este cheia menținerii unei stări de bine și a unui aspect fizic tânăr.

„Zahărul influențează hormonul de creștere și nu este indicat să-l consumăm în cantități mari”, a explicat Oana Cuzino, subliniind pericolele unei diete bogate în zahăr și fast-food. Cunoștințele sale medicale, acumulate în timpul studiilor de medicină, au avut un rol crucial în adoptarea acestui stil de viață sănătos.

Cu toate acestea, vedeta nu se abține complet de la dulciuri. „Uneori îmi este poftă de înghețată pentru că este desertul care îngrașă cel mai puțin, mai ales dacă este făcută în casă”, a mărturisit ea, potrivit declarațiilor citate de B1.ro și sanatate.bzi.ro. Această abordare echilibrată a dietei și a stilului de viață pare să fie formula succesului pentru Oana Cuzino, care la 45 de ani radiază de sănătate și vitalitate.