• Home
  • Monden
  • Oana Zăvoranu vizează președinția României în alegerile din 2024

Oana Zăvoranu vizează președinția României în alegerile din 2024

Oana Roman

Oana Zăvoranu, cunoscuta personalitate din România, a făcut un anunț neașteptat: intenționează să intre în cursa electorală pentru alegerile din 2024, aspirând să devină prima femeie președinte a României. Această decizie vine după ce Zăvoranu a avut o implicare anterioară în politica românească prin Partidul România Mare și a servit ca consilier de imagine pentru primarul Cristian Popescu Piedone.

Cunoscută pentru sinceritatea și curajul său, Zăvoranu a reușit să atragă admirația unui număr mare de fani pe rețelele de socializare. Ea este foarte activă online, împărtășindu-și frecvent planurile și gândurile cu comunitatea sa.

Recent, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe internet, Zăvoranu a dezvăluit că a fost încurajată de fanii săi să candideze la prezidențiale. Ea a menționat că este determinată să candideze în 2024, subliniind că această decizie nu este o glumă, ci un răspuns la mesajele de încurajare primite.

Pe lângă ambițiile sale politice, Zăvoranu lucrează și la un alt proiect personal: scrierea unei cărți despre viața sa. Ea a anunțat că această carte va fi disponibilă publicului în toamnă.

Rămâne de văzut cum se vor materializa aceste planuri, în special candidatura ei la alegerile prezidențiale din 2024.