• Home
  • Parteneri
  • Ofera-ti un antrenament intens si confortabil cu o bicicleta eliptica!

Ofera-ti un antrenament intens si confortabil cu o bicicleta eliptica!

bicicleta eliptica 1

Bicicleta eliptica intra in dotarile standard ale oricarei sali de fitness moderne, datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera. Ea permite imitarea miscarilor implicate in procesul de mers, alergat sau chiar catarat. Intrucat talpa ramane permanent in contact cu pedala, este redus impactul potential daunator asupra articulatiilor si oaselor.

In consecinta, tot mai multe persoane isi doresc sa profite de avantajele unui astfel de aparat si acasa. Iata cele mai interesante produse pe care le poti cumpara!

Bicicleta eliptica Insportline Atlanta Black, pentru incepatori si nivel intermediar

Ideal cand te familiarizezi cu acest tip de antrenament, vei putea sa folosesti produsul timp indelungat, chiar si dupa ce vei realiza progrese semnificative.

Acest avantaj se datoreaza gamei largi de functii utile cu care este dotat. Cu control manual, volanta de 7 kilograme si 8 niveluri de rezistenta, Atlanta Black are un sistem magnetic de franare. Displayul afiseaza informatii utile, precum distanta parcursa, timpul in care au fost efectuate exercitiile, viteza, caloriile arse si pulsul cardiac.

Datorita acestor caracteristici, aparatul poate fi folosit in special de catre cei care doresc sa slabeasca in confortul propriei case, fara sa mearga la sala sau sa iasa cu bicicleta in orasele noastre cu piste prost amenajate. Bicicleta are o greutate de 51 de kilograme si suporta o greutate maxima a utilizatorului de pana la 150 de kilograme. Este disponibila la pretul de 2 799 de lei.

Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi – reducere de 1 600 de lei

Acest produs imbina structura robusta, puternica, cu un design elegant, ecran sofisticat si posibilitatea controlului electronic. Computerul afiseaza orice element pe care ai vrea sa il cunosti, referitor la propriul antrenament: timpul, viteza, rotatiile pe minut, distanta, caloriile arse, ritmul cardiac, performanta si modul de rezistenta.

Exista un numar de 21 de programe presetate, impartite in functie de rezistenta, precum si un program HRC, adica un exercitiu bazat pe ritmul cardiac. In timpul acestuia, aparatul mareste sau scade nivelul de rezistenta, cu scopul de a-ti mentine ritmul cardiac in zona optima.

Numeroase dotari sunt menite sa iti asigure confortul. Datorita unui port USB, poti sa asculti, prin difuzoarele incorporate, muzica preferata in format MP3. Exista si un suport pe care il poti folosi, dupa dorinta, pentru tableta, telefon sau carte. Produsul este disponibil la pretul de 5 409 lei, suma redusa de la pretul initial de 7039 de lei.

Bicicleta eliptica Insportline Gemini E200 – pentru avansati

Aparatul este disponibil indeosebi pentru uz comercial, fiind ideal pentru cei care au o sala de fitness. Este, insa, recomandat si pentru cei mai pretentiosi utilizatori, care vor sa se bucure de calitate maxima acasa.

Gemini E200 are un afisaj clar si un computer cu 12 programe presetate cu diferite niveluri de rezistenta, programe de utilizator, un program HTC functionand pe baza ritmului cardiac si un program WATT. Manerele mobile dispun de monitoare de ritm cardiac si panouri de control incorporate. Rotile de transport, suportul pentru sticle si sistemul de reglare a suprafetei inegale sunt dotari standard. Pedalele mari, antiderapante, ofera deplina siguranta.

Bicicleta eliptica este dotata, de asemenea, cu un port USB care iti permite sa iti incarci telefonul, precum si cu difuzoare care iti permit sa asculti muzica. Cadrul are un suport pentru tableta, telefon sau carte, precum si doua tavi, oferind un nivel ridicat de confort. Produsul este disponibil la pretul de 10 699,00 de lei, beneficiind de o reducere consistenta, de la pretul initial de 13 909 lei.