Oferta de toamna la tuburi LED exclusiv pe LED-Concept!

Informatii despre tehnologia utilizata de tuburi Led

Vei afla in continuarea articolului cateva dintre cele mai importante avantaje oferite de aceasta tehnologie care incet-incet acapareaza piata actuala.

Trebuie sa stii ca aceasta tehnologie LED se bazeaza pe o dioda emitatoare de lumina, iar denumirea este un acronim de la Light Emmiting Diode.

Ramai aici pentru mai multe detalii despre tuburi LED!

Care sunt cele mai cunoscute avantaje?

Comparand aceste tuburi LED cu versiunile lor vechi, putem concluziona clar ca ele reprezinta un pas inainte in toate aspectele. Deoarece oamenii au tendinta de a reduce la minimum poluarea mediului inconjurator, au tendinta de a minimiza corpurile de iluminat si necesita mai mult spatiu de iluminat, permit acestui nou corp de iluminat sa intre pe piata corpurilor de iluminat si sa se dezvolte pe el.Alegand tuburi LED achizitionate la preturi accesibile din magazinul de iluminat Led Concept pentru a va lumina casa sau biroul, veti beneficia de numeroasele avantaje oferite de aceasta tehnologie si nu trebuie sa ratati o astfel de ocazie.

Cel mai important avantaj oferit de aceste tuburi LED este ca pot economisi multa energie electrica din facturile de electricitate. In comparatie cu toate modelele vechi de lampi cu neon, consumul de energie al unor tuburi LED este redus cu 50%. Prin urmare, veti economisi cheltuieli financiare foarte importante.

Al doilea avantaj important al sistemului de iluminare furnizat cu tuburi LED este intretinerea acestuia. Dupa cum stim cu totii, in comparatie cu luminile neon obisnuite, tuburile LED au o durata de viata mai lunga si pot rezista la mai multe cicluri de comutare. Durata de viata a tuturor tuburilor LED de la Led Concept este de aproximativ 35.000 de ore.

Dupa o analiza buna a avantajelor de mai sus, se poate spune ca sistemul de iluminare compus din tuburi LED este cea mai buna solutie pentru iluminarea terenurilor de sport, a cladirilor de birouri, a camerelor pentru copii si a zonelor de pregatire a alimentelor, deoarece, pe langa avantajele de mai sus, sunt foarte rezistente la impact si sunt fundamentale extrem de avantajoase.

In plus, un tub cu tehnologie Led nu atrage insecte, nu emite caldura si nu afecteaza vederea in niciun fel.

Alege un iluminat inteligent cu ajutorul sistemelor de la LED Concept!

Led Concept este noul magazin online de iluminat LED din Romania cu cel mai mic pret. Puteti comanda produse de iluminat cu LED din acest magazin online, cum ar fi: becuri, tuburi, panouri, proiectoare, plafoniere, benzi etc. Daca doriti sa comandati produse la cel mai mic pret de pe piata, va rugam sa intrati imediat pe site-ul magazinului Led Concept, sa sunati la 0747097327 sau sa trimiteti un e-mail la [email protected]

Nu ezita sa alegi si tu chiar astazi o tehnologie in trend! Te vei bucura de avantaje la superlativ!