• Home
  • Sport
  • Pariază pe favoriții Euro 2024: Anglia, Franța, Spania sau Germania?

Pariază pe favoriții Euro 2024: Anglia, Franța, Spania sau Germania?

banner livecasino wp

2024 este un an important pentru fanii fotbalului de pretutindeni. Anul acesta, Campionatul European de Fotbal va avea loc în Germania, începând cu 14 iunie. 24 de echipe se vor înfrunta pentru calificarea în finale, însă doar una va pleca acasă cu mult râvnitul trofeu „Henri Delaunay”.

Dintre cele 24 de naționale, Anglia, Franța, Spania și Germania, se află în topul celor preferate pentru câștigarea competiției. Care sunt șansele fiecărei echipe, află în continuare.

Anglia, Franța, Spania sau Germania – cine va câștiga?

Pasionații de fotbal sunt deja implicați în plasarea unor pariuri sportive pe EURO 2024 la Superbet care vizează cea mai bună echipă. Însă întrebarea rămâne: cine va câștiga trofeul? Vocile spun că Franța rămâne favorita la câștigarea turneului, datorită talentului său. Anglia, Germania și Spania pot fi considerate outsideri serioși. Anglia are în componența sa jucători talentați, iar antrenorul Gareth Southgate pregătește o echipă cu o forță ofensivă de temut.

Nu există îndoieli cu privire la potențialul Franței, care sub comanda lui Didier Deschamps a dominat adesea turneele. Deși a pierdut finala Cupei Mondiale din 2022, Franța rămâne o echipă de top, cu nume ca Kylian Mbappé, Karim Benzema și Antoine Griezmann. Astfel tipuri de pariuri precum ambele echipe marchează sau șansă dublă, pot fi valorificate în câștiguri.

Germania are șanse să câștige trofeul nu doar pentru simplul motiv că joacă acasă

Ci și datorită antrenorului Julian Nagelsmann care promite să găsească formula perfectă pentru a face senzație pe teren. Spania, sub îndrumarea noului antrenor Luis de la Fuente, revine cu forțe proaspete după eliminarea dramatică de la Cupa Mondială din Qatar. Cu jucători talentați în echipă, își propune să obțină victoria. Susține-ți favoritele, participă la competiție și plasează pariuri pe fotbal la Euro 2024 pentru a-ți pune la încercare abilitățile de predicție. 

Ce șanse de calificare au restul echipelor?

Anglia, Franța, Spania și Germania sunt preferatele tuturor. Cu toate acestea, nu sunt singurele care își doresc să se afirme pe teren. Înainte de a juca, analizează și restul echipelor și pune pariuri sportive online pe fotbal la Campionatul European 2024 diversificate. Echipe ca Olanda, Portugalia, Danemarca și Elveția pot surprinde și ajunge în fazele eliminatorii. Ungaria, Serbia, Slovacia și România pot pune probleme echipelor mai mari. Potrivit experților însă nu pot spera la mai mult decât o calificare din grupe.

Euro 2024 va fi de departe unul dintre cele mai interesante campionate. Anglia, Franța, Spania și Germania se vor lupta pentru supremație. Însă nu sunt singurele echipe puternice. Italia, Portugalia, Olanda, Belgia, Elveția, Croația și chiar România, promit să ofere suporterilor momente de neuitat. Competiția va fi cu siguranță una acerbă.

Informează-te, analizează cotele și șansa fiecărei echipe și plasează pariuri documentate. Indiferent de echipa pe care vei susține, emoția și entuziasmul vor face experiența să fie una palpitantă și captivantă.