Petrece-ti timpul liber cu folos. Inscrie-te la un curs de dezvoltare personala in Bucuresti

Abia astepti sa se termine scoala ca sa ajungi acasa? Simti ca esti tot ce poti fi? Ce planuri de viitor ai?

Ai multi prieteni sau esti mai degraba genul interiorizat si temator de interactiuni sociale? Indiferent cum ai raspuns la aceste intrebari, dar mai ales daca simti ca ai avea lucruri de imbunatatit, ar trebui sa stii ca exista o solutie.

 

Combina distractia cu utilul

curs dezvoltare personala Bucuresti 2
curs dezvoltare personala Bucuresti

Inscrie-te la un curs dezvoltare personala Bucuresti si descopera alternativa la timpul pierdut fara sens. Poate te gandesti ca o scoala dupa scoala este ultimul lucru pe care l-ai face. Insa ai sa te razgandesti repede atunci cand ai sa auzi ca, de fapt, nu seamana deloc cu scoala pe care o cunosti. Asadar, de ce ai alege sa te inscrii la un curs de dezvoltare personala in Bucuresti? Pana la urma, te intrebi „oare dezvoltarea personala nu este apanajul celor trecuti de varsta adolescentei?”. Ei bine, nu! Niciodata nu este prea devreme sa te cunosti, sa te dezvolti.

 

Success Academy este un concept unic pe piata educatiei. Sistemul de invatare promovat in cadrul scolii este cat se poate de diferit de sistemul public de educatie. Cursurile se tin intr-un mod interactiv, distractiv, astfel incat nici nu vei considera ca esti la scoala. Cursantii au ocazia sa invete de la traineri cu experienta bogata in comunicare, afaceri, relatii interumane. Vei deprinde anumite abilitati care iti vor da sansa sa pornesti in viata cu un mare avantaj.

 

Fii tot ce poti fi

 

Daca te intrebi care este legatura intre succes si frecventarea unui curs de dezvoltare personala in Bucuresti, raspunsul e simplu si complex in acelasi timp. Oamenii care au succes atat in cariera, cat si in viata personala sunt cei care stiu foarte bine ce vor, ce pot si cum sa obtina ceea ce isi doresc. Timiditatea, complexele, nehotararea si teama, toate acestea isi au radacinile intr-o personalitate ezitanta, nedezvoltata.

 

Pentru a depasi aceste obstacole care iti stau in cale, trebuie sa fii deschis in a invata din experienta altora, in a intelege ce abilitati sunt necesare pentru a reusi. In cadrul acestor cursuri vei avea ocazia sa te cunosti mai bine, vei invata sa socializezi, sa comunici eficient si sa stapanesti arta vorbitului in public. Aceasta din urma activitate este esentiala pentru a-ti consolida increderea in tine. Odata ce ai trecut peste frica de a vorbi in public, vei avea validarea faptului ca ceea ce zici este relevant, ceea ce stii este corect.

 

Pentru ca traiesti intr-una dintre metropolele Europei, nenumarate posibilitati ti se deschid in fata. Insa, daca nu vei reusi sa le identifici si sa cultivi acele insusiri de care ai nevoie pentru a le fructifica, le vei privi de la distanta, cu regret. Inscrie-te la un curs de dezvoltare personala in Bucuresti si afla cum pui fundatia unei vieti reusite.

 

Cum si cand?

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in training, Success Academy organizeaza diferite tipuri de curs dezvoltare personala Bucuresti, cu grupe formate din maximum 15 cursanti. Grupele sunt omogene din punctul de vedere al varstei, al gradului de maturitate si al nivelului de engleza.

 

 

Programul de studiu dureaza un an, te poti inscrie in orice moment al anului si cuprinde 66 de sesiuni in care sunt abordate diverse teme interesante. Vei dobandi nenumarate aptitudini, printre care Personal leadership, Life&Thinking Skills etc. Petrece-ti timpul liber valorificandu-ti potentialul si intelegand care iti sunt veleitatile si care iti sunt slabiciunile.