• Home
  • Monden
  • Pierderea dramatică a greutății: Cornelia Rednic slăbește 33 kg în 3 luni cu dietă auto-concepută

Pierderea dramatică a greutății: Cornelia Rednic slăbește 33 kg în 3 luni cu dietă auto-concepută

Cornelia Rednic

Cornelia Rednic, membră a Ansamblului Ciocârlia, a făcut o transformare uimitoare, reușind să slăbească 33 de kilograme în doar trei luni, datorită unui regim alimentar strict pe care și l-a conceput singură.

Rednic și-a dezvăluit povestea recent într-un interviu cu Metropola TV, explicând cum a început călătoria sa de pierdere în greutate după ce a constatat că era cea mai tânără, dar și cea mai corpolentă membră a ansamblului.

„Am decis să parcurg o dietă severă, cu un consum foarte mic de calorii și fără să mai mănânc nimic după ora 17.00,” a declarat Rednic. Deși nu a observat nicio schimbare în primele săptămâni, în cele din urmă a reușit să slăbească 33 de kilograme într-un timp record.

Cu toate acestea, procesul nu a fost lipsit de provocări. Rednic recunoaște că a avut de-a face cu unele efecte secundare severe, inclusiv pierderea părului. „Mi-a căzut părul foarte tare, am purtat și o meșă,” a mărturisit ea.

În ciuda dificultăților, Rednic nu regretă decizia de a-și schimba modul de viață. Transformarea sa reprezintă o inspirație pentru cei care își doresc să își atingă obiectivele de pierdere în greutate, chiar și în condiții dificile.

Cu toate acestea, este esențial să consultăm specialiști în nutriție înainte de a începe orice tip de dietă drastică, pentru a ne asigura că abordăm pierderea în greutate într-un mod sănătos și durabil.