• Home
  • Parteneri
  • Platforma de inchiriere auto pentru persoane juridice si fizice

Platforma de inchiriere auto pentru persoane juridice si fizice

platforma rent 4u system clienti personal clienti 1

Platforma de rent a car Rent-4U System a fost creata, pentru a grupa serviciile de inchirieri auto intr-un singur loc. Printre scopurile ei, se numara oferirea unui venit suplimentar persoanelor fizice, fara sa fie nevoite sa devina soferi personali. Un alt beneficiu cu care a venit acest software online, a fost proiectarea de clienti catre firmele de inchirieri auto. In prezent, chiar si companiile mari de rent a car sufera din aceasta cauza. Un alt beneficiu si ultimul de aceasta data, a fost disponibilitatea masinilor pentru intregul an.

In randurile ce urmeaza le vom discuta pe fiecare in parte…

Soft-ul de rent a car pentru persoane fizice si juridice

Aceasta platforma este construita sa ajute, atat persoanele fizice si juridice, cat si clientela de rent a car. Scopul ei este bine definit si este menita sa se extinda in toata tara. In prezent platforma de rent a car este in orasele Bucuresti si Otopeni, urmand ca de la inceputul anului 2022 sa se extinda si pentru restul oraselor din Romania.

Mai departe, vom vedea cum va ajuta acest soft de rent a car firmele…

Ce beneficiu aduce aceasta platforma, companiilor de rent a car?

Softul online, Rent-4U System este menit de a grupa cat mai multe companii de rent a car din Romania. Ea va aduce clienti in mod obligatoriu firmelor de inchirieri auto. Tot ce va trebui sa faca in aceasta situatie o firma de inchirieri, este sa adauge masinile pe platforma de rent.

Cum se intra pe platforma Rent-4U System?

O companie de inchirieri auto va fotografia masinile din flota, impreuna cu documentele auto. Dupa aceea, le va trimite la adresa de mail [email protected]. De aici, se va ocupa un agent de recrutarea datelor si se vor tria autovehiculele. Din pacate pentru companiile de rent a car si din fericire pentru client, vor fi acceptate doar autovehiculele mai noi de 2017. Dupa aceea, un reprezentant al companiei Rent-4U va va contacta si veti primi raspunsul masinilor acceptate pe platforma.

Cate autovehicule din flota de rent a unei companii de inchirieri auto pot intra pe platforma?

Numarul autovehiculelor este nelimitat. Daca firma de inchirieri auto are 20 de masini disponibile, atunci le poate lista pe toate. Softul are in prezent ocupate 90% din autovehicule, iar o singura masina are rata de ocupare de 22 de zile pe luna. Daca va creste numarul masinilor din platforma, atunci va scade rata de ocupare. Cu toate acestea, va oferi un beneficiu in perioadele anului,… Cand nu merge senzational de bine.

Care sunt avanatajele pe care le obtine o persoana fizica din inchirierea propriei masini?

Este de ajuns in momentul de fata sa ai o masina, sa ai timp liber si sa iti doresti sa faci un ban in plus. Este simplu: Faci Uber. Dar mai exact, daca ar fi sa comparam, rata de profitabilitate de pe platforma Rent-4U System si sistemul de car sharing…

Avantaje car sharing vs avantaje platforma Rent-4U System

Sistemul de car sharing va aduce clar mai multi bani. Daca este sa comparam,… Un Logan se inchiriaza cu 20 de euro pe zi. Pentru 30 de zile, se vor castiga doar 300 de euro, in schimb… O persoana care face car sharing va putea castiga 4500 de Ron pe lung. Acesti 4500 de Ron sunt suma medie de bani, pe care o poti avea, daca faci uber intr-o luna. Acum veti vedea cum se va aplica rata profitabilitatii in sistemul avantaje car sharing vs avantaje platforma Rent-4U.

Acesti 4500 de Ron sunt produsi in 8 ore pe zi, timp de 30 de zile. Deci, acesti bani sunt produsi in 240 de ore de munca. O masina se va inchiria in doar doua ore. In 30 de zile de inchiriat, media este de 5 zile pe inchiriere. Astfel, vor fi in total 6 inchirieri pe toata luna. Veti inmulti acele 5 inchirieri cu cate doua ore pentru fiecare inchiriere. Veti aduna in totalul de 10 ore o suma de 300 de euro, care inseamna 30 de euro pe ora. Pe partea de car sharing, veti face acei 4500 de Ron in 240 de ore.

Singura problema este ca nu veti face mai mult de 18,75 Ron pe ora, in sitemul de car sharing. Aici puteti compara platforma de inchirieri auto din Otopeni si Bucuresti, cu sistemul clasic de car sharing. Bani mai putini, dar castigati de 10 de ori mai repede.

Ce va optine clientul in plus, daca va inchiria de pe Rent-4U System?

Este de inteles ca aceasta platforma se orienteaza catre companii si persoane fizice, dar ce va avea de beneficiat clientul? Ei bine, sistemul de rent a car a inteles piata si cunoaste acum defectele ei. In randurile urmatoare vom explica, cum va ajuta softul Rent-4U System clientul din aceasta situatie.

Cum va ajuta clientul, daca apeleaza la serviciile din aceasta platforma?

Piata de inchirieri auto are fluctuatii senzational de mari, iar aceasta stare economica este dintotdeauna. Firmele de rent a car au cele mai mari pierderi in perioadele de primavara si toamna. In aceste zone ale anului clientela este destul de scazuta, iar companiile de rent a car sunt fortate sa lase pretul destul de jos. In aceste perioade, clientela este mai mare decat oferta. In schimb, in anotimpurile de vara si iarna nu vei gasi un autovehicul liber. Nu veti gasi, pentru atunci se intorc toti romanii acasa. Nu exista nici o masina libera de inchiriat.

Platorma va apela la persoane fizice, iar atunci clientii vor avea autovehicule libere. Astfel, ei pot inchiria indiferent de situatie.

In ce localitati pot fi inchiriate masinile din aceasta platforma?

In prezent, sistemul Rent-4U functioneaza doar pentru localitatile Otopeni si Bucuresti. Pe viitor stim ca se va deschide un nou sediu de rent a car in orasul Alba Iulia. Acest plan este desinat anului 2021. Pentru anul 2022 stim sigur ca se va deschide in noi 3 orase. Pentru ca totul functioneaza cum trebuie, se va extinde treptat in toata tara.

Este o platforma care ajuta persoana fizica sa se transforme intr-un business-man. Companiile de rent a car vor putea inchiria autovehicule si in perioadele de pierdere ale anului. Clientul va avea autovehicule si in anotimpurile in care nu se poate inchiria absolut nimic.

Cum sunt preturile din platforma de rent a car?

Tarifele de rent a car sunt de nivel mediu. La acest capitol nu ies in evidenta cu preturi senzational de mici, mai ales ca toate tarifele sunt stabilite de platforma in sine. Ceea ce ofera intr-un final pe piata de rent a car si nu s-a mai vazut pana acum: Siguranta! Nici o masina nu este sub anul 2017. Toate autovehiculele sunt noi, pentru cei ce inchiraza din acest soft. 

Acesta a fost articolul nostru. Am vazut impreuna platforma de rent a car pentru persoane fizice si juridice. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la final!