Promotii centrale termice pe gaz: Cumpără în perioada aceasta o centrala termica pentru locunița ta!

VA Press

Contrar așteptărilor tale, aceasta este perioada cea mai propice din an în care poți începe să te gândești la ce tip centrala termica să instalezi în locuința ta. O opțiune care devine din ce în ce mai populară este incalzirea centralelor termice pe gaz. Centrala termica pe gaz este un tip de sistem care folosește gazul natural pentru a-ți încălzi locuința într-un mod eficient și economic.

Sistemele de înaltă eficiență pot reduce adesea costurile de funcționare la jumătate sau chiar mai mult. Cele mai eficiente tipuri de sisteme de incalzire reușesc să reducă facturile considerabil. Profită de momentul acesta și descoperă chiar azi de ce promotii centrale termice pe gaz poți beneficia luna aceasta. Reducerile de pret te pot ajuta să economisești sume considerabile la achiziție, așa că merită cu siguranță să profiți de ele.

Rămâi în continuare alături de noi și vei descoperi câteva promotii centrale termice pe gaz care să te pună pe gânduri, care sunt costurile unei centrale termice la care să te aștepți și de unde poți comanda și tu o centrala termica in condensare la un pret avantajos pentru buzunarul tău!

Cât costă centralele termice cu gaz?

promotiicentraletermicepegaz1

Chiar dacă de obicei este mai scump la început, un sistem de incalzire cu centrala termica poate aduce, în cele din urmă, economii majore. În plus, sunt adesea disponibile promoții și reduceri de pret pentru centralele termice care pot reduce și mai mult costul acestei opțiuni deja economice. Din toate aceste motive, incalzirea centrala cu condensare pe gaz este o alegere excelentă pentru cei care doresc să economisească bani.

Pretul pentru o centrala pe gaz diferă în funcție de producator și de brandul ales. Intră chiar acum pe TotulPentruInstalatii.ro și vei descoperi o selecție vastă de branduri de la Ariston și până la Motan din care să îți alegi centrala termica cu sau fără condens, potrivită bugetului și nevoilor tale.

Oferta propusă de magazinul online de instalații pornește de la suma de 2.700 RON și poate ajunge până la 19.500 RON pentru o centrala termica fără condensatie, respectiv pentru o centrala termica in condensare.

Centrala termica in condensare. Cu ce diferă față de o centrala termica clasică?

Atunci când alegi să îți încălzești locuința cu gaz, dispui de două opțiuni principale când vine vorba de centrale termice: cu condensare și fără condensare. Principala diferență este că centralele cu condensare au o eficiență de până la 99%, în timp ce centralele fără condensare au o eficiență de doar 78%.

Acest lucru înseamnă că centralele cu condensare te ajută să economisești o sumă considerabilă la facturile de gaz, reducând în același timp emisiile. În plus, centralele cu condensare pe gaz au o serie de alte avantaje față variantele de centrala termica fără condensatie.

De exemplu, acestea sunt de obicei mai mici și mai silențioase și au o durată de viață mai lungă. Ca urmare, trecerea la o centrala termica cu condensare este o investiție înțeleaptă pentru orice proprietar de locuință.

Centrala termica fara condensare Motan versus centrala termica in condensare Immergas

promotiicentraletermicepegaz2

Pentru a vedea în detaliu cum se diferențiază centralele cu condensatie de cele fără condensatie, ne-am propus să facem o paralelă între cele două, prin alegerea câte unui model de la branduri diferite: Motan (un tip popular de centrala termica) și Immergas (modelul premium de centrala termica in condensare). 

1. Centrala termica fara condensatie din gama Motan

Să începem cu centrala termica Motan cu o clasa energetica de 3 stele și un pret de pornire de 2.700 RON. Schimbătorul de căldură secundar Super-Sized de pe circuitul de apa calda menajeră este alimentat cu gaz și asigură încălzirea centrală pentru medii rezidențiale și comerciale.

Este foarte eficient, fiabil și ușor de utilizat. În plus, este foarte ușor de instalat și vine cu o mare varietate de caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru cei care caută o opțiune de economisire a energiei.

Cu ajutorul sistemului inteligent de detectare a debitului de apă și a cererii de căldură, schimbătorul de căldură secundar Super-Sized este capabil să asigure un control precis al temperaturii, reducând în același timp depunerile de calcar pe blocul hidraulic. În plus, interfața sa de comunicare ușor de utilizat facilitează monitorizarea și ajustarea setărilor în funcție de necesități.

2. Centrala termica in condensare din gama Immergas

Pentru aceia dintre voi care își doresc o centrala termica in condensare cu o clasă energetica cu randament mai bun, puteți opta pentru varianta premium de centrala termica in condensare Immergas, care are la bază o tehnologie ce oferă numeroase avantaje în ceea ce privește eficiența și emisiile poluante pentru un pret de 19.500 RON.

Gama largă de modulație și aprinderea și modularea electronică fac ca acest tip centrala să fie foarte eficientă, în timp ce posibilitatea instalării în afara clădirii, în încăperi parțial izolate, ajută la menținerea emisiilor poluante la un nivel scăzut.

Placa electronică cu microprocesor de înaltă performanță asigură un control optim al temperaturii, iar centrala termica poate fi conectată la un boiler extern pentru functionare cu apa calda menajera. Această nouă tehnologie oferă o soluție excelentă pentru varianta de incalzire centrala termica pe gaz.

Reduceri de pret și promotii centrale termice pe gaz pe TotulPentruInstaltii.ro

promotiicentraletermicepegaz3

O dată cu creșterea costului gazelor, devine absolut necesar să găsești o soluție eficientă de incalzire pentru locuința ta. Centrala electrica cu gazeificare reprezintă soluția optimă în acest sens, în special dacă există și reduceri și promotii centrale termice pe gaz pe care nu trebuie să le ratezi!

Gama de centrale electrice și termice este variată pe TotulPentruInstalatii.ro, iar în această perioadă poți beneficia de promotii centrale termice pe gaz de până la 14% reducere din costul inițial de achiziție. Descoperă chiar acum oferta și bucură-te de produsele tale favorite la costuri cu până la 750 RON mai mici!

Descoperă chiar acum întreaga oferta pe TotulPentruInstalatii.ro!

Ești în căutarea unui nou sistem de încălzire și vrei să te asiguri că achiziționezi cea mai eficientă opțiune disponibilă? Descoperă oferta de promotii centrale termice pe gaz de pe TotulPentruInstalatii.ro! 

Centralele termice sunt capabile să capteze căldura și să o disperseze mult mai eficient decât orice alt tip de sistem de încălzire, ceea ce le face o alegere excelentă pentru proprietarii de locuințe care doresc să economisească la facturile de energie. Filtreaza modelele de produse și alege-ți centrala termica dorita chiar azi pentru confortul termic al casei tale!