• Home
  • Parteneri
  • Pune-ti in aplicare rezolutiile noului an, cu ajutorul unui credit rapid de la Provident!

Pune-ti in aplicare rezolutiile noului an, cu ajutorul unui credit rapid de la Provident!

credit rapid

Anul 2020 a reprezentat o mare provocare pentru toata lumea. Criza medicala, economica si sociala declansata de raspandirea noului coronavirus la nivel global ne-a afectat pe toti, intr-un fel sau altul. Astfel, fiecare dintre noi a fost nevoit sa se adapteze din mers la contextul dat. Insa, aceasta adaptare a presupus cel putin amanarea unui plan sau a unei idei.

credit rapid 2 1024x683 1
credit rapid

Drept urmare, in noul an e momentul sa recuperezi toate planurile amanate si sa-ti duci povestea la bun sfarsit, cu ajutorul unui credit rapid. Rezolutiile tale pentru 2021 pot prinde viata alaturi de Provident Financial Romania.

Aceasta institutie financiara nebancara – IFN –, cu o vasta experienta in domeniul acordarii de imprumuturi de tip nebancar pe termen scurt sau mediu, a deservit in cei peste 14 ani de existenta mai bine de un milion de clienti unici in Romania.

Asadar, un credit rapid de la Provident te poate ajuta sa-ti pui in aplicare rezolutiile noului an, in concordanta cu nevoile si posibilitatile tale financiare, in conditii foarte avantajoase.

Credit rapid de pana la 20.000 de lei

Unele planuri si idei presupun cheltuieli mai mici sau mai mari, un buget mai restrans ori unul mai generos – care poate fi suplimentat la momentul oportun.

In functie de costurile pe care trebuie sa le suporti si raportandu-te la venitul tau lunar, poti aplica pentru un imprumut Standard (intre 500 de lei si 20.000 de lei, cu rate fixe saptamanale) sau un imprumut STAR (intre 6.000 de lei si 15.000 de lei, cu rate fixe lunare).

Conditii minime de eligibilitate pentru un credit rapid Provident

In primul rand, pentru a obtine creditul rapid de care ai nevoie, trebuie sa prezinti actul de identitate, astfel incat sa dovedesti ca ai minimum 18 ani, cetatenie romana si adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul tarii noastre.

In al doilea rand, e necesar ca venitul tau fix lunar dovedibil sa atinga pragul minim de 300 de lei (imprumut Standard) sau 1.300 de lei (imprumut STAR). In afara de un numar de telefon valabil, nu mai ai nevoie de nimic, nici macar de garanti sau garantii.

Credit rapid la domiciliu, in maximum 48 de ore

Pentru a castiga timp pretios pentru tine si ideile tale, ai la dispozitie serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu, ca alternativa la transferul bancar.

Acest serviciu contra cost inseamna ca un reprezentant din cadrul companiei Provident se va deplasa la tine acasa, in conditii de maxima siguranta anti COVID-19, te va ajuta sa completezi toate formalitatile si iti va aduce personal banii. Ulterior, acesta te va vizita saptamanal sau lunar pentru colectarea ratelor.

Pentru a solicitia un credit rapid de la Provident, intra pe site-ul Provident.ro si completeaza formularul online. Ulterior, dupa completarea si transmiterea formularului, vei fi contactat telefonic în cel mai scurt timp de catre unul dintre reprezentantii companiei, care te va ajuta mai departe in demersul tau. Alternativ, poti suna la unul dintre numerele de telefon cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75 pentru a intra in legatura cu un reprezentant.

In plus, inceputul noului an vine cu promotia de iarna Provident pentru a te ajuta sa iti pui in aplicare rezolutiile noului an cu un credit rapid cu rate fixe de la doar 19 lei/saptamana. Asadar, impreuna cu Provident rezolvi totul mult mai usor si rapid!