• Home
  • Monden
  • Radu Pietreanu: Lupta unui actor de excepție pentru sănătate și artă

Radu Pietreanu: Lupta unui actor de excepție pentru sănătate și artă

Radu Pietreanu

Radu Pietreanu, actorul iubit de întreaga țară pentru rolul lui Costel din „Vacanța Mare”, a demonstrat nu doar talent pe scenă, dar și o forță extraordinară în fața adversităților vieții. Recent, Pietreanu a fost pus în situația de a se lupta cu probleme serioase de sănătate, care l-au condus până pe patul de spital.

Cu un spirit neînfrânt, actorul a făcut un sacrificiu considerabil, vânzându-și casa pentru a-și permite tratamentul în Turcia. Această decizie radicală subliniază angajamentul său față de viață și artă. Deși a avut de înfruntat momente dificile, Radu Pietreanu a ales să nu se plângă public și să-și păstreze problemele personale departe de ochii publicului.

Recuperarea sa, urmată de revenirea pe scenă, marchează un nou capitol în cariera sa. În prezent, Pietreanu se bucură de o sănătate restabilită și continuă să încânte publicul românesc, alături de colegul său de scenă, Mugur Mihăiescu, în emisiunea online „Țara lui Garcea”. Acest triumf nu este doar un testament al rezilienței sale, dar și o sursă de inspirație pentru toți cei care se confruntă cu provocări în viață.