• Home
  • Parteneri
  • Reducem cheltuielile cu cartuse si tonere prin Cash Back

Reducem cheltuielile cu cartuse si tonere prin Cash Back

shutterstock 788850031

Însă, pe lângă toate acestea care, de obicei, se achiziționează o singură dată, cheltuielile recurente sunt cele cu consumabilele. Consumabilele sunt acele produse pe care le folosim frecvent și care trebuie înlocuite constant. Iar în orice fel de birou, obiectele de birotică și papetărie sunt cel mai frecvent folosite, în special în birourile unde se fac o mulțime de copii, de acte și de înscrieri care trebuie păstrate sau arhivate. 

Pe lângă topurile de hârtie, bibliorafturile și toate celelalte accesorii de birou, consumabile sunt și cartușele pentru imprimantă care trebuie înlocuite constant, pentru că se termină exact atunci când nu te aștepți. Nimeni nu stă să numere paginile pe care le listează, așa că nu se va aștepta niciodată la terminarea cartușelor. Iar acestea, uneori, nu sunt tocmai ușor de găsit. Așa că, atunci când le găsiți pe cele potrivite, la un preț foarte avantajos, e bine să îți faci stocuri, mai ales pentru că pe tonerdepot.ro beneficiezi de cash back la comenzile de peste 250 de lei, de până la 200 de lei. 

Unele dintre cele mai frecvent folosite imprimante din birouri, pentru că sunt multifuncționale, sunt modelele HP LaserJet Pro. Acestea au nevoie de toner HP 44A, însă sunt destul de greu de găsit, chiar și pe tonerdepot.ro. Așa că, ar fi bine să vă faceți stocuri de tonere pentru acest tip de imprimante. 

Ca în cazul oricăror cartușe sau tonere, puteți alege dintre variantele originale, adică cele realizate de companiile care produc și imprimantele, în cazul acesta HP, compatibile, care sunt realizate de alte companii, dar care se potrivesc perfect cu imprimanta pe care o aveți, dar și premium, care sunt realizate de către alte companii, sunt compatibile cu imprimanta, dar oferă și alte beneficii precum durată de viață mai lungă, sau un număr mai mare de pagini care se pot lista.

Sursa de imagine:

superelaks / Shutterstock.com