Revelion 2022: descoperă cele mai frumoase destinații unde poți să îți petreci noaptea dintre ani

Revelionul este una dintre cele mai mari sărbători de pe glob. Indiferent de locul în care te afli în lume, tradiția cere că în noaptea de 31 decembrie să se facă numărătoarea inversă înainte de miezul nopții și să te bucuri de focul de artificii alături de cei dragi. Majoritatea oamenilor sărbătoresc revelionul pentru a-și lua rămas bun de la anul care s-a încheiat și pentru a întâmpină cu bucurie ceea ce rezervă Anul Nou. Dacă încă nu ai ales locația în care să petreci Revelionul, atunci citește în continuare acest articol și descoperă cele mai frumoase destinații unde poți să sărbătorești trecerea dintre ani alături de prietenii și familia ta.

 

Iată 6 destinații de top în care să îți petreci Revelionul în 2022

 

Capul verde

În republica situată în regiunea din Oceanul Atlantic, Capul Verde este locul în care vei găsi cele mai frumoase plaje ale lumii. O țară insulară, plină de plaje frumoase, înconjurate de apele verzi ale oceanului, Capul Verde poate fi destinația ideală pentru celebrarea noului an.

 

Dubai

Dubai este orașul care promite cel mai luxos și spectaculos Revelion, el intrând în topul clasamentului mondial pentru frumusețea jocului de artificii. Descoperă un adevărat spectacol de lumini în orașul care are printre cei mai înalți și frumoși zgârie-nori din lume.

 

Egipt

Petrece că un faraon în noaptea de Anul Nou și bucură-te de un sejur cu familia. Poți opta pentru un pachet charter către Hurghada și să te bucuri de facilitățile din resorturile de lux.

 

Iordania

Descoperă siturile istorice și vizitează Marea Moartă alături de cei dragi. Alege să te bucuri în noaptea de Revelion de preparatele tradiționale din Iordania, precum humus, falafel sau miel cu legume.

 

Malta

Cu o suprafață de 316 km², Malta promite să fie una dintre cele mai frumoase experiențe de Revelion. Situată în marea Mediterană,  insula Malta se afla în Europa de Sud la 80 km de Italia. Vei descoperi în Malta un muzeu în aer liber plin de monumente vechi de peste 500 de ani, dar și alte peisaje superbe de pe țărmurile acesteia.

Malta

Cipru

Cum ar fi să petreci noaptea dintre ani bucurandu-te de plajele minunate ale Ciprului? Hotelurile luxoase, mâncărurile tradiționale și atmosferă mediteraneană te așteaptă să sărbătorești trecerea dintre ani alături de cei dragi. Descoperă cele mai bune oferte de revelion 2022 și experimentează o vacanță pe meleagurile Ciprului. Călătorește alături de Karpaten.ro și bucură-te de pachetele avantajoase.

 

Indiferent de locația pe care o alegi este important să saluți schimbarea dintre ani într-un mod unic alături de cei dragi. Alege ceea ce ți se potrivește în funcție de preferințele tale, dar și de buget. Colaborează cu o agenție de încredere și sărbătorește așa cum îți place.

 

Sursa foto: pexels.com