• Home
  • Monden
  • Rezultatele expertizei medico-legale dezvăluie adevărul despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Rezultatele expertizei medico-legale dezvăluie adevărul despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

S-a aflat adevărul despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

S-a aflat adevărul despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian! Informația vine în urma unei expertize medico-legale făcută de experţii din Timişoara. Carmen Obârșanu, avocata care o reprezintă pe sora lui Petrică Mîțu Stoian, a comentat pe seama acestor rezultate.

Potrivit informațiilor furnizate de spitalul din Reșița în 2021, Petrică Mîțu Stoian a murit pe 7 noiembrie 2021, în urma unui stop cardiovascular. După aproximativ doi ani, experții de la Timișoara au stabilit cauza exactă a decesului.

Rezultatele expertizei au dezvăluit că moartea lui Petrică Mîțu Stoian nu a fost cauzată de neglijența clinicilor medicale sau a medicului care i-a aplicat terapia în camera hiperbarică. Avocata Carmen Obârşanu a confirmat că raportul de expertiză a fost obiectat, iar aceasta consideră că ipoteza potrivit căreia boala lui Petrică Mîțu Stoian nu putea fi detectată de medic este incorectă.

Carmen Obârşanu a declarat: „Au stabilit acum experții de la Timișoara că a murit din cauza lui. Adică clinica nu a greșit, i s-a făcut corect terapia în camera hiperbarică. Spun că a fost normal că nu a fost investigat înainte și am întrebat și eu, pentru că eu am făcut obiecțiuni la raportul de expertiză, am întrebat polițistul dacă doctorul a făcut obiecțiuni și mi-a spus că este secret.”

Avocata susține că raportul de expertiză va fi adăugat în dosar împreună cu contestațiile depuse și cu noile concluzii venite ulterior, ceea ce poate duce la o mai clară înțelegere a circumstanțelor care au condus la decesul artistului.

Petrică Mîțu Stoian, cunoscut pentru tratamentele sale în camera hiperbarică și pentru lupta sa împotriva sechelelor cauzate de infectarea cu SARS-CoV-2, a fost o pierdere grea pentru industria muzicală și pentru prietenii apropiați. Unul dintre aceștia, Constantin Enceanu, a oferit confesiuni emoționante în legătură cu regretatul artist.

Constantin Enceanu, într-un interviu pentru Fanatik, a declarat: „Îmi este dor de evenimentele unde cântam împreună, de glumele pe care le făceam la filmări și de telefoanele în care dezbăteam tot felul de subiecte și puneam țara la cale. Nici acum nu-mi vine să cred că nu mai este. Ar fi făcut 62 de ani, ar fi fost încă tânăr.”

Enceanu a subliniat legătura strânsă pe care a avut-o cu Petrică Mîțu Stoian, menționând că au fost prieteni apropiați și că au petrecut împreună sărbătorile de Crăciun și Revelionul în familie.

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian rămâne un subiect sensibil și, în urma expertizei medico-legale, se așteaptă ca mai multe aspecte să fie clarificate. Informațiile prezentate în acest articol sunt furnizate în scop informativ și nu înlocuiesc un diagnostic medical sau prospectul produselor. Este recomandat să consultați un medic înainte de luarea oricărei decizii legate de sănătatea dumneavoastră.