• Home
  • Externe
  • S-a câștigat premiul cel mare la loto, în valoare de 67 de milioane de euro. Cine este câștigătorul

S-a câștigat premiul cel mare la loto, în valoare de 67 de milioane de euro. Cine este câștigătorul

s-a-castigat-premiul-cel-mare-la-loto,-in-valoare-de-67-de-milioane-de-euro.-cine-este-castigatorul

Castigator logo

Record în Elveția: Jackpot Loto de peste 67 de milioane de euro câștigat de un singur bilet Un bilet a adus câștigul unui jackpot impresionant de 64,59 milioane de franci elvețieni (aproximativ 67,3 milioane de euro) sâmbăta aceasta în Elveția, conform unei declarații emise de Swiss Lotto.

Acest bilet norocos a fost achiziționat de un participant din regiunile germanofone sau italofone ale Elveției, conform detaliilor furnizate în comunicatul de presă, care nu include informații suplimentare.

Agenția de știri ATS Keystone raportează că această sumă reprezintă cel mai mare câștig obținut de un singur jucător în istoria de peste cinci decenii a Swiss Lotto.

Suma record anterioară se ridicase la 48,6 milioane de franci elvețieni (peste 50 de milioane de euro), potrivit Agerpres.

În 2016, un jackpot de 70 de milioane de franci elvețieni fusese câștigat, însă premiul a fost distribuit între trei participanți.

3e980abd371c49fdb7a6654ee7a1f5b7

Follow:

Viorel Iliescu este un jurnalist și fondatorul România FM, cunoscut pentru pasiunea sa profundă pentru mass-media, social media si IT.

 » România FM – Externe
Citește continuarea 👆