• Home
  • Monden
  • Sanda Țăranu, a ajuns la 84 de ani. Iata cum arata cea mai iubita crainica

Sanda Țăranu, a ajuns la 84 de ani. Iata cum arata cea mai iubita crainica

Sanda Țăranu

Probabil nu este român să nu fi auzit de Sanda Țăranu, cea mai iubită crainică din istoria TVR, care a ajuns la vârsta de 84 de ani.

Actriță, jurnalistă, traducătoare și crainică de radio-TV, este considerată una dintre cele mai muncitoare și iubite prezențe din istoria postului național de televiziune. Și în pofida vârstei înaintate, Sanda Țăranu pare aproape neschimbată, deoarece și-a păstrat energia din tinerețe.

Sanda Țăranu a avut o carieră impresionantă în televiziune și nicio clipă nu s-a plâns că petrecea foarte mult timp la locul de muncă.

Însă, pe lângă dragostea pentru micul ecran, ea a avut o altă mare pasiune, actoria, la care a trebuit să renunțe.

Înainte să apară pe micile ecrane, Sanda a studiat la Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică și se pregătea pentru cariera de actriță. Și totuși, viața a dus-o pe alt drum și a făcut-o să devină una dintre cele mai cunoscute crainice ale Televiziunii Naționale.

Sanda Țăranu a descoperit în timp că îi plăcea ceea ce făcea și a decis că ar fi cazul să își dedice tot timpul meseriei care a consacrat-o.

Frumoasa crainică a câștigat ușor simpatia publicului, iar telespectatorii o priveau cu admirație de fiecare dată când apărea la televizor.

Ea a fost prezentă în casele oamenilor prin intermediul micilor ecrane timp de aproximativ 40 de ani.

Născută pe 8 ianuarie 1939, în București, Sanda Țăranu a împlinit la începutul anului 83 de ani, dar și-a păstrat frumusețea din tinerețe.

Merge la piață, își face singură târguielile, casa este lună, gătește și își plătește singură facturile.

Așadar, Sanda Țăranu, cea mai iubită crainică din istoria TVR, a reușit să-și păstreze frumusețea și energia din tinerețe până la vârsta aceasta.