• Home
  • Timp liber
  • Sara Anastasia Buzdun, premiată la I Success Awards: O stea în ascensiune în lumea modei internaționale

Sara Anastasia Buzdun, premiată la I Success Awards: O stea în ascensiune în lumea modei internaționale

Sara Anastasia Buzdun

I Success Awards, celebrul eveniment de networking, își încheie periplul anual cu o gală de succes în România. După călătorii în locuri emblematice precum Veneția, Cannes și Dubai, această manifestare internațională și-a găsit locul în București pentru a onora realizări deosebite în antreprenoriat și alte domenii. Evenimentul nu doar că premiază excelența, ci și sprijină cauze nobile prin intermediul I Success Foundation.

I Success Awards Bucharest Edition: O celebrare a excelenței în spiritul sărbătorilor

Ediția specială de sărbători a I Success Awards a fost găzduită la restaurantul Tuya din capitală. Evenimentul a adunat numeroși antreprenori români de succes din diverse sectoare, precum medicină, imobiliare sau modă. Atmosfera unică a fost întreținută de Cezar Ouatu, cu interpretări de operă și pop-operă.

FLAVIA COVACIU, co-fondatoarea I Success, subliniază importanța evenimentului: „În pragul Crăciunului și al Anului Nou, dorim să celebrăm alături de oameni deosebiți succesul atins prin muncă asiduă. Distincțiile acordate sunt un simbol al aprecierii pentru dedicarea și realizările lor.”

Sara Anastasia Buzdun, distinsă cu premiul Fashion Runway Prodigy

În cadrul galei, un moment deosebit l-a constituit premiarea tinerei Sara Anastasia Buzdun, în vârstă de 14 ani, cu prestigiosul premiu „Fashion Runway Prodigy”. Recunoașterea talentului și eforturilor sale în industria modei la o vârstă atât de fragedă este un semn al aprecierii internaționale. Cu un istoric impresionant în balet, dans și modelling, Sara Anastasia Buzdun s-a afirmat pe scenele internaționale, devenind un model apreciat la nivel mondial.

Sara Anastasia Buzdun este deja un nume recunoscut în industria modei, fiind prezentă pe scenele din New York, Miami, Londra, Paris, Dubai, Milano și Moscova. Talentul ei a fost evidențiat încă de la vârsta de 6 ani, iar acum, prin intermediul reality show-ului, își propune să împărtășească experiențele și pasiunea pentru modă cu un public mai larg.