• Home
  • Breaking News
  • Satu Mare: Autoturism cu 4 pasageri, scufundat într-un șanț cu apă. 3 persoane și-au pierdut viața

Satu Mare: Autoturism cu 4 pasageri, scufundat într-un șanț cu apă. 3 persoane și-au pierdut viața

Satu Mare Autoturism cu 4 pasageri, scufundat într-un șanț cu apă

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă dimineață în Băbășești, Satu Mare, când un autoturism a derapat și a ajuns într-un șanț inundat. În urma accidentului, autoturismul s-a scufundat complet, iar dintre cei patru pasageri, doar unul a reușit să se autoevacueze.

Din păcate, trei persoane, inclusiv două femei și un copil de 14 ani, și-au pierdut viața în acest tragic incident. Pompierii au intervenit pentru a extrage victimele din mașină și le-au predat echipajelor medicale, care, regretabil, au constatat decesul acestora.

Accidentul a avut loc pe Drumul Județean 109L, aproape de Băbășești, în jurul orei 09:30. Șoferița, în vârstă de 40 de ani, a pierdut controlul vehiculului în condiții neclare, iar mașina a ieșit de pe drum și s-a răsturnat într-un șanț cu apă.

Fiica șoferiței, în vârstă de 17 ani, a fost singura supraviețuitoare a accidentului. Echipajele ISU Satu Mare au fost mobilizate la fața locului cu echipamente de descarcerare și asistență medicală, însă din nefericire nu au putut salva viața celorlalte victime. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare a confirmat detaliile intervenției și a menționat că la sosirea lor, autoturismul era aproape complet sub apă.