• Home
  • Parteneri
  • Scapă de disconfortul creat de durerile lombare cu ajutorul unui brâu cu turmalină

Scapă de disconfortul creat de durerile lombare cu ajutorul unui brâu cu turmalină

2 brau cu turmalina

Durerile de spate reprezintă una dintre cele mai populare afecţiuni, resimţite în rândul unui număr foarte mare de oameni. Acestea pot să apară la orice persoană, indiferent de vârstă, şi pot fi declanşate din cauza mai multor factori. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, o postură incorectă a corpului, respectiv a coloanei vertebrale, este principalul motiv care favorizează apariţia durerii de spate şi creşterea acesteia în intensitate. Desigur, un episod de durere lombară poate ascunde multe alte probleme mai grave din punct de vedere medical, de aceea este indicat să consultăm imediat un medic de specialitate dacă sesizăm că această problemă persistă pe termen lung şi este însoţită şi de alte simptome, cum ar fi febră, amorţeală, senzaţie de usturime, iradierea către alte părţi ale corpului etc. Un lucru este cert: odată cu instalarea durerilor lombare, nivelul de productivitate scade considerabil.

Cum putem combate durerile lombare?

În funcţie de gravitatea fiecărui caz în parte, durerile de spate pot fi diminuate fie prin intermediul unei intervenţii chirurgicale sau a unui tratament medicamentos prescris de către un medic specialist în domeniu, fie cu ajutorul unor leacuri pentru dureri de spate, cum ar fi anumite băuturi antiinflamatorii, comprese cu apă caldă, exerciţii de yoga etc., fie prin intermediul unor produse ergonomice de calitate superioară, special concepute pentru a minimiza presiunea exercitată asupra coloanei vertebrale în timpul oricărei activităţi pe care o desfăşori. Din categoria produselor noninvazive recomandate de către medicii din întreaga lume face parte şi brâul cu turmalină, confecţionat dintr-o ţesătură elastică densă, în firele căreia au fost inserate cristale de turmalină, obţinute prin metoda tehnologiei turmalinei lichide.

Care sunt beneficiile turmalinei pentru sănătate?

Pentru cei care nu au auzit încă de acest element natural, trebuie să afle faptul că turmalina este extrem de benefică pentru sănătate, datorită numeroaselor proprietăţi pe care le are. Aceasta acumulează energia luminii şi a căldurii şi o oferă ţesuturilor umane, atunci când intră în contact cu acestea. Din acest motiv, este utilizată pe scară largă pentru terapia şi prevenirea multor afecţiuni, printre care se numără şi durerile de coloană.

Produsele care au în componenţă acest mineral activ produc un efect pozitiv asupra majorităţii sistemelor şi funcţiilor organismului nostru, astfel încât ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, normalizează tensiunea arterială, cresc imunitatea, restabilesc activitatea sistemului locomotor, calmează sistemul nervos, oferă vitalitate şi energie etc.

De ce să investeşti într-un brâu cu turmalină?

În prezent, astfel de centuri pentru spate se află în rândul celor mai populare produse cu turmalină, utilizate de către un număr tot mai mare de persoane care îşi doresc să scape de disconfortul creat de durerile lombare şi să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii. Brâul cu turmalină şi magneţi de la magazinul online Better Posture oferă rezultate semnificative încă de la prima utilizare, eliminând în mod rapid tensiunea şi durerea resimţită în zona abdomenului şi a spatelui inferior. Utilizarea unui astfel de produs este recomandată pentru obţinerea şi menţinerea unei posturi cât mai corecte, reducerea tendinţei de îngrăşare şi sporirea nivelului de încredere în sine sunt încă câteva motive principale pentru care merită să ai în vedere această alternativă.

Brâul cu turmalină poate fi purtat de către oricine şi oriunde, deoarece vine la pachet cu curele extensibile, care pot fi reglate în funcţie de propriile nevoi şi preferinţe, asigurând mobilitatea necesară şi lăsând trunchiul să se mişte într-un mod cât mai natural. Mai mult, acesta este confecţionat din materiale uşoare şi respirabile, fiind suficient de subţire pentru a fi purtat cu uşurinţă pe sub haine.