• Home
  • Externe
  • Se relaxau la piscină, când au fost nevoiți să fugă pentru viața lor. Ce i-a atacat din senin pe doi tineri

Se relaxau la piscină, când au fost nevoiți să fugă pentru viața lor. Ce i-a atacat din senin pe doi tineri

Se relaxau la piscina cand au fost nevoiti sa fuga pentru viata lor

Atacul terifiant al unui crocodil a transformat o vacanță de lux într-un coșmar pentru doi turiști nevinovați, în timp ce se relaxau la piscină într-un hotel exclusivist din Zimbabwe. Camera de supraveghere a capturat momentul terifiant în care o creatură masivă de 6 metri a intrat în piscină și a atacat cuplul neașteptat.

Tinerii, care se presupune că erau într-o stare de relaxare profundă, au fost brusc aruncați într-un scenariu de luptă pentru supraviețuire, atunci când crocodilul a ieșit din umbră și a intrat în piscină. Filmulețul înfricoșător a devenit rapid viral pe internet, servind ca un avertisment dur pentru potențialii turiști ai destinațiilor exotice.

Cuplul a fost văzut fugind pentru viața lor în momentul în care animalul a atacat. Bărbatul a reacționat rapid, sărind din piscină, lăsându-și partenera să se confrunte singură cu creatura amenințătoare. Femeia, la rândul său, a reușit să evite inițial atacul crocodilului, retrăgându-se pe partea opusă a piscinei. Într-un act de bravură, bărbatul s-a întors pentru a distrage atenția crocodilului, care, în cele din urmă, a atacat din nou femeia.

Se pare că tânăra a fost mușcată de două ori la braț, însă a reușit în cele din urmă să scape de animal. Cât de grav au fost răniți cei doi turiști rămâne incert, deși ambii au fost văzuți părăsind scena.

Atacul a aruncat o lumină nouă asupra pericolelor potențiale la care se pot expune turiștii în destinațiile exotice, chiar și în cele mai luxoase locații.