• Home
  • Timp liber
  • Sfaturi utile pentru protecția mobilei în momentul schimbării locuinței

Sfaturi utile pentru protecția mobilei în momentul schimbării locuinței

5ebtjXgbz3w23d2 wp

Află cum să gestionezi mai eficient relocarea bunurilor din casă.

Sfaturi utile pentru protecția mobilei în momentul schimbării locuinței

Află cum să gestionezi mai eficient relocarea bunurilor din casă.

Orice eveniment de relocare diferă de la o proprietate la alta. Însă pentru fiecare situație în parte este nevoie de grijă deosebită și o echipă profesionistă. Când alegi să lucrezi cu o firma de transport mobila, te poți baza liniștit pe servicii personalizate. Foarte important, bunurile din locuința ta sunt pe mâini sigure, iar relocarea se face în timp util. Dacă intenționezi să te muți, descoperă în cele ce urmează câteva trucuri simple despre cum să te organizezi mai bine și să colaborezi cu experții în domeniu.

1. Scoate mai întâi tot conținutul din mobilier

Mobila pe care o alegi influențează foarte mult aspectul viitoarei tale locuințe. Fără a neglija aspectul estetic, funcționalitatea pieselor de mobilier conferă și mai multă valoare acestor obiecte. Compartimentările multiple, sertarele, ușile și rafturile ne ajută să păstrăm la loc sigur și curat obiectele personale. Pentru mai multă ușurință în manevrare, sfatul specialiștilor în mutări este să golești toate aceste locuri înainte de a muta sau transporta mobila. Astfel eviți pierderea lucrurilor sau deteriorarea lor, cum ar fi de exemplu vesela.

2. Dezasamblează piesele acolo unde este posibil

Mobilierul modern este conceput pentru a fi mai ușor, compact și este adesea livrat dezasamblat. Odată instalat și montat în casă, te gândești că nu va mai fi nevoie să repeți procedura montajului prea curând. Dar în situația unei relocări, este indicat să dezasamblezi și să muți pe bucăți toată mobila. Dacă colaborezi cu o firma de mutari Bucuresti, aceasta îți va furniza și acest serviciu de bază, fără a mai fi nevoie să chemi alți meșteri pentru demontarea mobilierului din casă.

3. Protejează mobila cu materiale speciale

În etapa transportului către noua destinație, se cere o protecție specială pentru fiecare obiect din locuința ta. După ce ai organizat totul, iar mobila este demontată, urmează ambalarea corespunzătoare. Dacă contactezi o firma relocare Bucuresti, vei fi plăcut surprins și de această dată. De ce ? Pentru că echipa de relocări îți pune la dispoziție materiale diverse și reciclabile: (de la cutii cu diferite dimensiuni, cartoane noi, până la folii, etc.) ca să îți protejezi investiția – mobilierul și bunurile.