• Home
  • Timp liber
  • Și-a lăsat amanta însărcinată și a plătit-o să plece din țară. După nouă luni, șocul soției l-a lăsat fără cuvinte!

Și-a lăsat amanta însărcinată și a plătit-o să plece din țară. După nouă luni, șocul soției l-a lăsat fără cuvinte!

Si a lasat amanta gravida asa ca a platit o sa dispara. I a cerut doar sa i trimita o vedere cand se naste copilul ca sa o ajute cu bani

Un bărbat căsătorit, tată a doi copii mici, a început să simtă o adâncă nefericire în relația cu soția sa. Lipsa pasiunii și rutina zilnică au dus la căutarea unui refugiu în brațele unei amante tinere și frumoase. Această idilă a durat puțin, dar a fost suficientă pentru a-i oferi bărbatului un moment de respiro.

Deși soția lui bănuia că el o înșală, nu avea dovezi concrete și era dispusă să-l ierte. Cu toate acestea, amanta a decis să-i dea bărbatului vestea cea mare: era însărcinată. Cuprins de panică, bărbatul a decis să îi ofere o sumă de bani consistentă pentru a pleca din țară, cerându-i doar să-l anunțe când va naște, folosind un cod special pe o vedere: „Spaghete”.

După nouă luni, soția găsește vederea în cutia poștală și îi citește soțului mesajul ciudat: “Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftele, două fără. Trimite sos de roșii.” Șocul l-a făcut pe bărbat să leșine pe loc.