• Home
  • Timp liber
  • Și-au pus poza preferată de la nuntă pe Facebook, dar prietenii au observat un detaliu de groază care i-a făcut să tremure de frică.

Și-au pus poza preferată de la nuntă pe Facebook, dar prietenii au observat un detaliu de groază care i-a făcut să tremure de frică.

Un cuplu ingrozit de fotografiile de la nunta lor

Kevin și Christina Denis, un cuplu proaspăt căsătorit din Virginia, au trăit o experiență neașteptată când au revizuit pozele de la nuntă. În una dintre cele mai dragi imagini, între fețele lor zâmbitoare, apărea o față ciudată, asemănătoare cu cea a unui bebeluș. În încercarea de a dezlega misterul, cei doi au postat imaginea pe Reddit, căutând ajutor.

Prietenii cuplului și utilizatorii Reddit au reacționat rapid, transformând situația într-o sursă de glume și teorii. Unii au sugerat că ar putea fi un copil, alții au insinuat că este o apariție demonică. Cu toate acestea, nimeni nu a putut oferi o explicație clară.

După numeroase comentarii și sugestii, un utilizator priceput în editare foto a reușit să elimine fața misterioasă din imagine. Kevin și Christina au fost încântați să recupereze fotografia preferată, însă întrebările persistă. Cine era figura din imagine și de ce nu au observat-o inițial?

Cuplul continuă să împărtășească povestea, bucurându-se de sprijinul comunității online care i-a ajutat să restabilească imaginea perfectă a zilei lor speciale.

Alte articole recomandate