Slvează rețeta! Bunica de 77 de ani dezvăluie secretul sănătății sale: Ce bea zilnic pentru a se simți mai bine decât mulți tineri

VA Press

Rcționează asupra ulcerelor, ulcerelor și afecțiunilor respiratorii, ajută la prevenirea infecțiilor bacteriene …

Problema hipertensiunii arteriale și a zahărului din sânge este o problemă pentru o mare parte a populației lumii în prezent.

Pe lângă terapiile medicale în funcție de severitatea stării de sănătate, oamenii folosesc de ani de zile metode naturale care pot ajuta la stabilizarea afecțiunilor enumerate.

Vă prezentăm rețeta unei bunici (77 de ani) din Rusia, care cu ajutorul cepei își ține sub control nivelul zahărului și sângele și spune că sângele ei este mult mai bun decât cel al tinerilor de astăzi.

66 3

REŢETĂ:

În fiecare dimineață se pun la fiert mai multe cepe decojite (aproximativ 300 g) cu 250 ml apă. Se lasa sa fiarba 8-10 minute.

Împărțiți lichidul în trei părți: beți cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, prânz și cină.

Tratamentul se aplica 10 zile fara intrerupere, dupa care se face o pauza de 10 zile si pe acest principiu se continua maxim 6 luni

67 3

Acest medicament natural furnizează organismului doza necesară de fier, calciu, zinc, mangan și cobalt.

Deoarece crește sub pământ, ceapa este bogată în uleiuri esențiale naturale, precum și în acid fitic, despre care s-a demonstrat că ucide bacteriile din plămâni.

Apa fiartă de ceapă are un efect benefic asupra ulcerelor, ulcerelor și afecțiunilor respiratorii și, de asemenea, ajută la prevenirea infecțiilor bacteriene.