• Home
  • Actualitate
  • Soția lui Neluță Neagu, un pilon al muzicii lăutărești, a trecut în neființă

Soția lui Neluță Neagu, un pilon al muzicii lăutărești, a trecut în neființă

341080772 745636853690955 6118559463103493896 n

Astăzi, muzica lăutărească este în doliu. Carmen Stăncioiu, soția lui Neluță Neagu și unul dintre pilonii acestei tradiții muzicale, a trecut în neființă în această dimineață. Artistul și-a pierdut jumătatea, femeia care a fost alături de el într-o frumoasă poveste de dragoste timp de mulți ani.

Carmen Stăncioiu a murit într-o perioadă specială, în săptămâna mare a Paștelui, adăugând și mai multă tristețe în sufletele celor apropiați. Fanii și prietenii lui Neluță Neagu și-au transmis mesajele de condoleanțe pe pagina sa de socializare, exprimându-și durerea și simpatia pentru artist.

„Venim pe rând, dar plecăm pe sărite. Cu durere în suflet, Neluta Neagu a pierdut în noaptea aceasta jumătatea care i-a fost stalpul familiei, doamna Carmen. Condoleanțe și putere să poți trece peste această mare durere, Neluta Neagu”, a scris un fan, reprezentând sentimentul tuturor celor care au apreciat muzica și povestea de dragoste a celor doi.

„Condoleanțe, Neluta Neagu. Azi, soția sa a trecut în neființă”, a fost mesajul altui utilizator de pe platforma de socializare, exprimând astfel tristețea tuturor celor care au cunoscut și iubit muzica lăutărească.