• Home
  • Parteneri
  • Stiai ca poti obtine contractul de vânzare cumpărare auto in doar 10 minute? Si asta de unde doresti tu, fara sa te deplasezi?

Stiai ca poti obtine contractul de vânzare cumpărare auto in doar 10 minute? Si asta de unde doresti tu, fara sa te deplasezi?

22.05articolcvc10minphone

Mai devreme sau mai tarziu toti ajungem in situatia asta: vrem sa schimbam masina si asta ne obliga sa ne facem actele auto. Dar cum le facem? Care sunt actele de care avem nevoie? Care este procedura de inmatriculare auto? Dar de radiere auto?

Dupa cum vezi fiecare dintre noi trebuie sa aiba un raspuns la fiecare intrebare. E greu?

Raspunsul este nu. Adica nu este greu dar depinde. Depinde de experienta fiecaruia si mai ales de calea pe care alege sa mearga.

Stiati sau nu, dar mai nou poti faci totul online de la tine de acasa cand vrei tu. Chiar? Da, intri pe platforma DocExpress si completezi un singur document. Adica, completezi online un model de contract vânzare cumpărare auto. Vei introduce datele vanzatorului auto, ale cumparatorului auto si ale masinii. Asta dureaza cam 10 min. Si apoi gata, platesti si primesti setul complet de acte. In plus, primesti si un ghid cu ce ai de facut si ce documente trebuiesc depuse le fiecare institutie in parte.

Concret, in 10 minute obti tot ce inseamna acte necesare inmatriculare auto gata completate tocmai bune de depunere:

  • contract vânzare cumpărare auto
  • declarație fiscală pentru stabilirea impozitului/taxei pe mijloacele de transport
  • cererea de înmatriculare a autovehiculului
  • declarație de scoaterea din evidența DITL
  • cererea pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală
  • ghidul DocExpress privind procedura vânzare-cumparare auto

Exista si o categorie de oameni care doresc sau aleg sa se descurce singuri. Si atunci intra pe net, cauta ceva timp, gasesc informatii pe mai multe situri dar unele informatii sunt contrazise de alte informatii din alte situri. Si atunci ce fac? Cauta in continuare sa se lamureasca cam care sunt documentele, cum trebuiesc completate si care este procedura de vanzare-cumparare auto. Destul de greu si in plus foarte costisitor: dureaza cateva ore bune si la final nu ai nicio siguranta ca nu vei fi intors de un functionar public de la ghiseu cu program 2 h/zi sau ca dosarul nu este complet. Diferenta este simpla: alegi o solutie profesionista care este in permanenta actualizata si disponibila online non stop sau iti aloci cateva ore bune si riscul aferent ca la final sigur lipseste ceva?

Si apropo tot pe DocExpress, la doar 1 click distanta, fara sa mai introduci alte date obtii instantaneu toate oferte de asigurare RCA ca sa ai de unde alege.

Si ca tot vorbim de alegere, tu ce alegi? Un birou clasic de acte auto care te va ajuta doar cu contractul de vânzare cumpărare auto si apoi te trimite la plimbare sau DocExpress unde obtii setul complet de acte in 10 minute si asta cand vrei tu?

Si inca o veste buna la final este pretul. Dar pe asta te lasam sa-l descoperi singur