• Home
  • Actualitate
  • Succes online: O elevă din Iași a câștigat 3.000 de lei pe TikTok într-o singură noapte

Succes online: O elevă din Iași a câștigat 3.000 de lei pe TikTok într-o singură noapte

TikTok

O elevă în vârstă de 18 ani din Iași a reușit să demonstreze potențialul imens al rețelelor de socializare, câștigând suma de 3.000 de lei într-o singură seară, prin intermediul platformei TikTok. Tânăra, care a ales să împărtășească experiențele și opiniile sale online, a organizat o transmisiune live de 10 ore, care i-a adus această sumă remarcabilă sub forma de monede virtuale, oferite de utilizatorii platformei.

Această poveste de succes subliniază tendința crescândă printre tineri de a explora noi modalități de a câștiga bani, în special prin rețelele de socializare, evitând astfel muncile tradiționale. Fenomenul devine tot mai popular, cu mulți tineri petrecând ore întregi în transmisiuni live pentru a acumula venituri.

Cu toate acestea, specialiștii în psihologie atrag atenția asupra potențialelor riscuri asociate acestor metode moderne de a face bani. Ei subliniază că aceste activități online pot crea iluzia unui câștig rapid și ușor, constituind o capcană pentru utilizatorii mai puțin experimentați și formând o imagine nerealistă a realității financiare.