• Home
  • Parteneri
  • Taie din pret, nu din productivitate! Cum sa achizitionezi roti motocultor la reducere?

Taie din pret, nu din productivitate! Cum sa achizitionezi roti motocultor la reducere?

roti motocultor 2

Atat motocoasele, cat si motocultoarele sunt unelte indispensabile oricarui gospodar serios. Fata de modelele vechi sau chiar instrumentele traditionale, noile modele asigura un randament de top, fapt care se traduce prin mai multa productivitate la hectar. Cu toate acestea, pentru a avea parte de cele mai bune performante, este nevoie ca toate piesele uneltei tale sa fie in cea mai buna stare de functionare.

roti motocultor 2
roti motocultor

Cu toate acestea, inevitabil, unele piese vor suferi uzura sau chiar defectiuni ireparabile. Printre aceste elemente se numara rotile de motocultor. Acestea sunt supuse unor extra solicitari, deoarece folosim roti motocultor atat pentru a transporta utilajul de la locul de depozitare pana la terenul care necesita ingrijire, cat si pentru a deplasa vechiculul in timpul sarcinilor propriu-zise. Tocmai din acest motiv, deoarece reprezinta unica suprafata de rulare a utilajului, este important sa verifici constant si sa schimbi ori de cate ori este nevoie cu noi roti motocultor de calitate.

Astfel, daca ai nevoie de piese noi, comanda online de la magazinul Roco Piese si bucura-te de ofertele momentului! Alaturi de roti pentru motocoase, motocultoare si carucioare, vei gasi si o gama variata de piese, accesorii sau chiar utilaje noi, pentru ca sezonul tau sa fie unul prolific!

De ce ai insa nevoie ca motocultorul tau sa fie in cea mai buna “forma”? Agricultorii si gospodarii cunosc importanta unui sol bine arat, fapt care creste productivitatea la hectar. Pentru gradini, rasaduri sau parculete mici poti folosi si instrumente manuale, precum lopatici, sapaligi sau greble. Insa, pentru a acoperi un teren de mari dimensiuni, ai nevoie de o motosapa sau de un motocultor care produce randament la o scara propice.

In privinta pieselor, nu sunt diferente majore intre rotile de motocultor si cele de motosapa. La achizitionare, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt compatibile cu modelul pe care il detii, dar si cu  diametrul interior al rulmentului. Exista mai multe tipuri de motocultoare, care difera in functie de amplasarea motorului si a plugului sau a frezei pentru sapat.

Astfel, primul tip are fixat plugul in fata, necesitand mai degraba forta fizica pentru a impinge utilajul si directiona plugul inspre suprafata cultivabila. Al doilea tip are plugul situat dedesubtul motorului, adica imediat sub utilaj. Avantajul acestor modele este ca se foloseste de greutatea utilajului pentru a sapa mai usor si mai uniform. Nu in ultimul rand, utilajele cu plug in spate, chiar daca sunt mai putin economice decat primele, asigura o manevrare mai usoara si dispun de o capacitate mai ridicata, avand patru roti de motocultor.

Cu toate ca majoritatea modelelor functioneaza cu doua roti, exista si modele cu o singura roata, de tip roaba. Pentru a schimba aceste piese, vei necesita doar cateva instrumente simple, precum o cheie, patent, surubelnita etc. Pentru anumite modele, este indicat sa schimbi atat rotile, cat si rulmentul sau chiar intregul ax.

Din acest motiv, in ofertele magazinelor online precum Roco Piese vei intalni o multitudine de modele de roti motocultor, la preturi deosebit de avantajoase! Acestea pot fi gasite in mai multe variante si dimensiuni, cu manicot, cu rulment sau cu ax. Profita asadar de reducerile sezoniere si comanda online astfel de piese la cel mai bun raport calitate-pret!