• Home
  • Uncategorized
  • Tanti Lenuța, „Bunica” din clipurile lui Mircea Bravo, un fenomen online

Tanti Lenuța, „Bunica” din clipurile lui Mircea Bravo, un fenomen online

descarcare 33

Tanti Lenuța, personajul adorabil și carismatic din clipurile creatorului de conținut Mircea Bravo, a devenit o senzație pe internet, atrăgând atenția publicului român. Deși nu este bunica reală a lui Mircea, chimia și interacțiunea dintre cei doi au cucerit inimile multor fani. Acest succes vine în continuarea experienței sale anterioare în televiziune, unde, alături de mama sa, a animat emisiunea de la postul Look TV din Cluj, discutând subiecte neobișnuite pentru vârsta lor, cum ar fi pokerul sau machiajul.

Mircea Bravo a recunoscut talentul și farmecul lui Tanti Lenuța și a decis să colaboreze cu ea în clipurile sale. „Am mers la ea, ne-am prezentat şi am întrebat-o dacă vrea să facă nişte filmuleţe cu noi. A zis: «da, cum să nu, aţi mâncat?»,” își amintește Mircea despre prima lor întâlnire. Această decizie s-a dovedit a fi una inspirată, căci primele lor clipuri au acumulat milioane de vizualizări, consolidând popularitatea lui Tanti Lenuța în mediul online.

Interesant este modul în care aspectul financiar a fost abordat în colaborarea dintre Mircea și Tanti Lenuța. Mircea Bravo a menționat că nu au existat discuții prealabile despre o sumă fixă, ci au convenit pe o remunerație care a crescut odată cu popularitatea videoclipurilor. „Din start a zis da şi noi i-am dat nişte bani. A zis «no, e foarte bine». Clipurile noastre sunt tot mai urmărite, lumea o cere tot mai mult,” a explicat el.

Pe măsură ce Tanti Lenuța a devenit un personaj tot mai solicitat în clipuri și chiar în reclame TV, remunerația ei s-a ajustat corespunzător. Mircea Bravo a subliniat că, indiferent de natura videoclipului, fie el comercial sau nu, Tanti Lenuța este plătită adecvat, iar echipa sa se asigură că ea este întotdeauna mulțumită și sprijinită, inclusiv în probleme personale, cum ar fi reparații în casă sau alte nevoi.

Tanti Lenuța și Mircea Bravo formează un duo unic în peisajul creatorilor de conținut din România, demonstrând că umorul, autenticitatea și relațiile intergeneraționale pot avea un impact major în mediul online. Colaborarea lor arată cum talentul și carisma pot transcede barierele vârstei și cum noile tehnologii pot aduce în prim-plan personaje surprinzătoare și pline de viață.