Te muți? Descoperă cum să îți organizezi mai eficient garderoba!

VA Press

Printre
primele lucruri pe care le împachetăm pentru mutare se numără
hainele.

Te muți ? Descoperă cum să îți organizezi mai eficient garderoba!

96d6smehqahq9jh wp

Printre primele lucruri pe care le împachetăm pentru mutare se numără hainele.

Te-ai hotărât să te muți și începi deja să împachetezi. Primul pas ? Aranjarea garderobei! Dar de unde să începi ? Cum să le pui lucrurile astfel încât la despachetare totul să fie mai ușor ? Ce faci cu hainele din materiale mai scumpe ? În timp ce experții de la firma de mutari Bucuresti au grijă de partea grea, demontarea și ridicarea mobilierului, acordă timp unui aspect la fel de important într-o relocare – hainele membrilor familiei. Află în continuare câteva trucuri ce te vor ajuta.

1. Sortarea hainelor pentru fiecare membru al familiei

Sunt multe moduri în care îți poți organiza interiorul dulapurilor. Pentru familiile cu copii, de exemplu, cel mai bine este să sortezi hainele fiecărui membru în parte. Ca să nu încurci tricourile preferate sau să rătăcești acea rochie specială, ocupă-te pe rând de camera fiecăruia. Și, de ce nu, implică-i pe cei din casă. Nu te stresa că sacii de haine se vor rătăci! O firma de transport mobila profesionistă acordă atenție deosebită tuturor bunurilor care fac obiectul unei relocări.

2. Organizarea în funcție de culori, mereu o idee bună

Pentru fiecare persoană în parte, împărțirea pe culori, anotimpuri sau ocazie de purtate, sunt sugestii ce funcționează de fiecare dată. Chiar și cele mai simple garderobe se dovedesc a fi destul de generoase atunci când trebuie organizat și împachetat totul cât mai în detaliu. Având în vedere că despachetarea poate dura ceva timp, ușurează-ți munca prin etichetări cât mai clare ale baloților de haine. De asemenea, lasă câteva schimburi la îndemână, adecvate sezonului, pentru fiecare din familie.

3. Nu uita nici de încălțăminte!

Cizmele, pantofii sau papucii de casă, nici acestea nu pot rămâne pe dinafară! Și încălțămintea are nevoie de condiții potrivite pentru depozitare și transport. Poți solicita echipei de la firma relocare Bucuresti diverse accesorii sau cutii ca să îți pregătești mai bine garderoba gata de relocare. Materialele de protecție pot fi ulterior reciclate. Însă până atunci îți vor proteja hainele, încălțămintea sau chiar și documentele, iar mutarea se va simplifica considerabil.