• Home
  • Timp liber
  • Timp de 28 de ani spus FAMILIEI și PRIETENILOR că e OARBĂ, dar A MINȚIT dintr-un MOTIV ȘOCANT! 30 de ani mai târziu SOȚUL a avut un șoc să afle CE ASCUNDEA femeia cu care își trăia viața. Iata DE CE riscă să intre LA INCHISOARE

Timp de 28 de ani spus FAMILIEI și PRIETENILOR că e OARBĂ, dar A MINȚIT dintr-un MOTIV ȘOCANT! 30 de ani mai târziu SOȚUL a avut un șoc să afle CE ASCUNDEA femeia cu care își trăia viața. Iata DE CE riscă să intre LA INCHISOARE

449203679 1019439719742528 7714020943249056345 n

Carmen Jiménez, o femeie de 57 de ani din Madrid, Spania, a orbit în urmă cu 28 de ani din cauza unei răni grave la ochi. Sau cel puțin asta le-a spus tuturor, inclusiv familiei. Recent, însă, Carmen a dezvăluit că vede perfect, lăsându-i pe cei dragi într-un șoc profund, chiar dacă bănuiau de mult că ceva nu era în regulă cu boala ei.

Soțul femeii a declarat că Carmen se machia întotdeauna perfect și uneori o surprindea privind la televizor cu colțul ochilor. Deși avea suspiciuni, ea nu a recunoscut niciodată că vede, până acum.

De ce ar minți cineva că e orb timp de aproape trei decenii? Carmen explică: „Mă epuiza să recunosc mereu oameni noi pe stradă și să mă opresc să spun bună. Nu am fost niciodată o persoană foarte sociabilă și a mă preface că sunt oarbă a fost modul perfect prin care am putut evita multe responsabilități sociale”, conform site-ului Hay Noticia.

Pe lângă faptul că a trebuit să explice familiei cum și de ce i-a mințit zeci de ani, Carmen ar putea avea acum probleme legale pentru că s-a înregistrat ca persoană oarbă și a primit ajutor social din partea statului pentru această dizabilitate.

Știrea despre minciuna uriașă și neobișnuită a devenit virală pe site-urile spaniole și s-a răspândit rapid în Europa și America de Sud. Însă, rămâne întrebarea: cum a putut cineva să se prefacă orb timp de 28 de ani fără să fie descoperit? Guvernul nu testează oamenii înainte de a le acorda ajutor pentru o dizabilitate?

Povestea a fost relatată inițial pe „Hay Noticia” și apoi preluată de alte site-uri, dar dacă se dovedește a fi reală, va fi cu siguranță unul dintre cele mai nebunești lucruri pe care cineva le-a făcut vreodată.

Alte articole recomandate