• Home
  • Timp liber
  • Ţinute unice şi personalizate pentru mirii anului 2023

Ţinute unice şi personalizate pentru mirii anului 2023

1t6a3579

Se apropie marele eveniment pe care l-ai programat pentru anul acesta, iar tu încă nu ai decis ce ţinută vei adopta pentru postura de mire, atunci recomandările şi sprijinul designerilor vestimentari şi ai specialiştilor în modă, te vor ajuta să descoperi ţinuta care te va reprezenta cel mai bine şi care va onora cununia ta, prin eleganţă, rafinament şi unicitate.

Ce influenţează alegerea costumului de mire

Alegerea ţinutei pentru cununie, se poate dovedi a fi o adevărată provocare, indiferent cât de pasionat eşti de outfit-ul tău în viaţa de zi cu zi, şi câtă importanţă acorzi look-ului tău. Fiind vorba de unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa ta, factorul emoţional îşi va spune cuvântul, îngreunându-ţi deciziile. Din acest motiv, atunci când îţi vei alege modelul de costum mire 2023 care ţi-ai dori să te reprezinte cel mai bine, este recomandat să te adresezi specialiştilor în domeniu, celor care ştiu cum să împletească într-o ţinută, personalitatea ta, stilul vestimentar, specificul contextului şi dinamica generală a cadrului. 

Tendinţele actuale în  ţinutele de mire

Atunci când vrei să treci în revistă tendinţele actuale specifice categoriei moda costume barbati 2023, este bine să ştii că noul trend este caracterizat de multă relaxare şi degajare, fiind influenţat în mod direct de cadrele din ce în ce mai variate în care tinerii aleg să îşi oficializeze cununia şi să organizeze petrecerea alături de familie şi prieteni. Astfel, noile tendinţe scot în evidenţă preocuparea pentru croielile lejere şi nuanţele calde şi plăcute, specifice unui cadru degajat, organizat pe o plajă sau într-un decor vintage. Smokingul clasic este înlocuit cu succes de un costum cu note casual, pe care îl vei accesoriza cu elemente care subliniază discret tematica petrecerii sau cromatica predominantă a decorurilor. Noile tendinţe te încurajează  să porţi un sacou de o lungime redusă şi cu decupaje atipice, precum şi o pereche de pantaloni cu tăieturi înguste. 

Cromatica şi accesorizarea

Paleta de culori şi accesorii care pot forma şi completa gama de tinute miri, este foarte amplă şi versatilă, noile tendinţe permiţând jonglarea cu tonuri vesele şi îndrăzneţe, precum şi aplicarea accesoriilor care pot fi purtate într-un mod personal şi unic. O ţinută casual poate deveni oricând o ţinută de mire, atâta timp cât cununia are loc într-un decor outdoor, cât tematica este una degajată şi relaxată, iar dress-code-ul nu impune un look strict formal. 

Tu şi mireasa, un tablou perfect şi echilibrat

Alegerea de costume miri 2023 o vei face raportându-te şi la ţinuta partenerei tale, mirele şi mireasa reprezentând un tot care trebuie să formeze un tablou echilibrat atât ca stil, cât şi din punct de vedere al cromaticii şi accesorizării. Este recomandat ca ambele ţinute să se încadreze aceluiaşi stil vestimentar, să abordeze aceeaşi tematică şi cromatică, şi să se constituie în pata de originalitate şi unicitate adusă întregului cadru în care se desfăşoară evenimentul. 

Creează-ţi ţinuta care te reprezintă!

Vrei ca nunta ta să fie un eveniment unic de care să te bucuri din plin, atunci este esenţial ca tu şi partenera ta să vă simţiţi bine. Tocmai din acest motiv, profesioniştii în domeniul modei te vor susţine cu sfaturi şi recomandări, pentru a-ţi putea concepe ţinuta de mire care te va avantaja, te va reprezenta şi te va ajuta să te simţi minunat, în acelaşi timp încadrându-te standardelor şi cerinţelor pe care le impune o ţinută pentru ocazii speciale. Fie că alegi să porţi business suit, un costum din trei piese, un frac, un smoking sau un costum casual, fiecare element din ţinuta de mire, va deveni foarte important. Din acest motiv, alegerea costumului şi  pantofilor, a curelei de la pantaloni şi a ceasului, a eşarfei de la gât sau a papionului,  a butonilor sau a batistei de buzunar, toate necesită multă atenţie din partea ta, dar şi ghidare din partea profesioniştilor în stil şi în tendinţe.