• Home
  • Parteneri
  • Top 5 echipamente HoReCa nelipsite din bucataria unui restaurant in 2021!

Top 5 echipamente HoReCa nelipsite din bucataria unui restaurant in 2021!

18.05 echipamente horeca 1

Creativitatea chefilor trebuie sa fie completata de echipamente performante, care sa le permita sa isi puna in valoare creativitatea si ideile. Dispozitivele cu care este echipata o bucatarie profesionala contribuie la productivitate, eficienta, dar si la un grad inalt de satisfactie a clientilor.

Pentru a fi sigur ca investiti in echipamentele adecvate, este recomandat sa va indreptati spre un furnizor de incredere, cum este Fresco Expert, companie care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992. Aici veti descoperi numeroase modele de echipamente HoReCa, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international si la un raport corect pret-calitate.

18.05 echipamente horeca 1 1024x682 1
Echipamente HoReCa

Astfel, in cazul in care detineti sau administrati un restaurant, o cantina sau un fast food, din unitatea dumneavoastra de alimentare nu pot lipsi cele 5 tipuri de echipamente HoReCa mentionate in continuare, din moment ce acestea garanteaza productivitatea in bucatariile profesionale.

  1. Masini de gatit profesionale si plite

Este de la sine inteles faptul ca astfel de echipamente HoReCa sunt esentiale pentru orice unitate alimentara profesionala. Indiferent daca optati pentru masini de gatit pe gaz, electrice, cu suport tip cuptor sau banc, trebuie sa va asigurati ca veti investi in produse de calitate. Daca apelati la Fresco, aveti garantia ca veti achizitiona produse de calitate, care garanteaza atat eficientizarea muncii in bucatarie prin tehnologii de ultima ora, cat si un consum energetic redus.

  1. Echipamente frigorifice

In categoria de echipamente frigorifice pot fi incadrate diferite tipuri de dispozitive, precum dulap frigorific vertical sau de patiserie, mese de lucru refrigerate, saladete, abatitor, masini de cuburi de gheata si multe altele. Oferta Fresco Expert include doar echipamente frigorifice oferite de branduri recunoscute la nivel international: Electrolux Professional, Virtus Group GmBH, Forcar, Tefcold, True si Tecfrigo.

  1. Aparate profesionale de cafea

Potrivite atat pentru restaurante, cantine, autoserviri, cat si pentru hoteluri, sali de evenimente, benzinarii, to go-uri sau cladiri de birouri, aparatele de cafea nu pot lipsi dintr-o afacere de succes. Alegeti intotdeauna aparate realizate prin tehnologii de ultima generatie, extrem de performante si intuitive si va veti bucura pentru timp indelungat de fiabilitatea produsul achizitionat.

  1. Echipamente de spalare vase

Unele dintre cele mai utile si apreciate echipamente HoReCa sunt reprezentate de cele pentru spalare vase. Extrem de rapide si eficiente, acestea va vor ajuta sa economisiti bani, timp si energie. Explorati oferta Fresco Expert, alegeti modelul care se potriveste cu tipul de afacere pe care il aveti si veti avea parte de nenumarate beneficii!

  1. Echipamente fast food

In momentul in care optati pentru unul dintre echipamentele destinate restaurantelor de tip fast food, veti avea parte de produse de cea mai inalta calitate. Puteti alege dintre variate modele de aparat shaorma kebab, rotisor profesional si friteuze profesionale de capacitate mare.

Cei care doresc ca afacerea lor sa dea randament in vara anului 2021, dar si mult timp dupa aceea, trebuie sa se asigure ca din bucataria restaurantului lor nu lipseste niciuna dintre cele 5 tipuri de echipamente HoReCa mentionate anterior.

Proiectul Fresco nu aduce doar cele mai bune echipamente pentru bucatariile profesionale, ci pune la dispozitie servicii ireprosabile. Aici puteti avea parte de servicii integrate, de la consultanta, proiectare si training pana la livrare, montaj si servicii post-instalare. Alegeti experienta Fresco si veti avea parte doar de rezultate excelente!