Top 5 ornamente care nu trebuie sa lipseasca caselor de la tara

VA Press

Casele din mediul rural pot fi impodobdite extraordinar de frumos cu ocazia sarbatorilor de iarna. De aceea, daca te bucuri de o frumoasa casuta, situata undeva in afara orasului, atunci te poti considera un norocos in adevaratul sens al cuvantului. 

 

Daca vrei sa simti cat mai mult si mai puternic spiritul sarbatorilor de iarna, atunci este obligatoriu sa faci o lista de cumparaturi cu ornamente de Craciun. Citeste in continuare articolul si afla ce nu trebuie sa lipseasca unei case de la tara atent impodobite. 

 

Iata ce ornamente de Craciun trebuie sa cuprinda o casa cu gradina:

 

  • Banda cu lumini

 

Cei mai multi oameni amplaseaza banda cu lumini viu colorate pe marginea acoperisului, insa acest tip de banda poate fi pozitionata si pe gard. Trebuie doar sa o amplasezi la baza si la cel mai inalt nivel al gardului, astfel incat intrarea in curte sa fie una spectaculoasa. 

 

In cazul in care iti doresti ceva mai mult dinamism, poti sa ornezi in acest fel si foisorul casei. Amplaseaz-o pe peretii foisorului, astfel incat atmosfera Craciunului sa cuprinda cat mai mult gradina

 

  • Mos Craciun pe geam

 

Daca mergi sa cumperi ornamente de Craciun de la Hornbach, atunci cu siguranta gasesti sa achizitionezi un spray pentru desenat geamurile casei. Lasa-ti creativitatea sa iasa la iveala, inspira-te de pe internet si deseneaza pe fiecare geam al casei, pe exterior, cate un element specific sarbatorilor de iarna. Poti desena pe un geam un brad impodobit, pe altul un Mos Craciun in miniatura si pe altul un clopotel. 

 

  • Coroana artificiala cu led

craciun

Nu se poate sa nu impodobesti usa de la intrarea in casa. Este necesar sa o ornezi si pe aceasta in prag de sarbatoare. Astfel, cumpara o coroana artificiala cu leduri, pe care sa o amplasezi pe mijlocul usii principale. 

  • Decoratiuni cu led

 

Daca te bucuri de o gradina mare, incapatoare, atunci trebuie sa incerci sa o impodobesti cat mai mult. Astfel, daca in centrul gradinii ai o fantana arteziana, de exemplu, este bine sa o inconjori cu decoratiuni cu led. 

 

De exemplu, poti cumpara o stea luminoasa, un Mos Craciun in miniatura si un brad realizat din leduri. In acest fel, curtea casei emana, fara doar si poate, frumusetea spiritului sarbatorilor de iarna. 

 

  • Brad impodobit

 

Chiar daca ai impodobit un brad in casa, in living, nu strica sa mai ornezi un brad natural si in curte. Astfel, daca ai plantat in urma cu ceva timp un brad care a crescut frumos, atunci trebuie sa-l pregatesti de sarbatoare, asa cum se cuvine. Cumpara cele mai frumoase globuri si beteala multicolora si impodobeste-l pentru Craciun. 

 

Nu conteaza daca acesta este situat in fata sau in spatele casei, deoarece cel mai important este ca membrii familiei sa stie si sa se bucure de el. 

 

In cele din urma, nu rata vreo decoratiune care ar putea transforma orice curte banala de la tara in una perfecta pentru zilele de Craciun. 

 

Sursa foto: Pexels.com