• Home
  • Parteneri
  • Topul obiectiv al celor mai bune bauturi alcoolice din 2021

Topul obiectiv al celor mai bune bauturi alcoolice din 2021

bauturi alcoolice 2 scaled 1 1

Din vreme ce anul 2020 a fost reprezentat de haos, de sentimentul de nesiguranta si de nevoia de adaptabilitate la noile conditii de viata si masuri de preventie, este de la sine inteles ca nu a fost niciodata un moment mai dificil pentru a face predictii.

Toti oamenii au nevoie de stabilitate, iar cand vine vorba despre industrii si afaceri, este nevoie ca antreprenorii sa fie vizionari. Avand in vedere ca studiile arata o crestere a consumului de alcool la nivel mondial, chiar daca majoritatea barurilor, cluburilor si restaurantelor au fost inchise, oare cum va evolua situatia anul acesta?

bauturi alcoolice 2 scaled 1
bauturi alcoolice

Iti prezentam cateva trenduri care ar putea indica topul obiectiv al celor mai bune bauturi alcoolice din 2021.

Cocktail-urile to-go vor deveni to-stay

Restrictiile impuse pentru stoparea raspandirii pandemiei au obligat oamenii de afaceri sa isi regandeasca business-urile. Desi a fost interzis consumul de alimente si bauturi in spatiile inchise, cel putin pe timpul verii, terasele au ramas deschise.

Acestea au putut functiona la capacitate redusa, ceea ce a facut ca ocuparea unui loc la o masa sa fie o sarcina dificila. In schimb, operatorii HoReCa au putut comercializa bauturi sub forma “to-go”. Se pare ca aceasta modalitate de a consuma bauturi alcoolice va fi un trend si in anul 2021!

Natural = sanatos

Sanatatea a fost pusa in pericol, iar acum toti oamenii sunt mai atenti la alimentatie si igiena. Facute in casa sau achizitionate din supermarket-uri, sucurile naturale au devenit “vedeta sezonului”, oricare ar fi acela. Indiferent de ce bautura alcoolica preferi, cu siguranta va fi mai fresh in combinatie cu un suc proaspat.

Mixurile complexe vor reveni in forta

Dupa multe luni in care oamenii au apelat la cele mai accesibile forme de bauturi alcoolice, cocktail-urile “elevate” si “elaborate” vor fi in ascensiune. Trebuie sa recunosti ca nu este simplu sa mixezi bauturi alcoolice sau non-alcoolice si sa obtii de fiecare data rezultatul dorit. Barmanii sunt profesionisti in domeniul lor, iar anii lor de studiu si experienta nu pot fi inlocuiti cu lectii vazute pe YouTube despre “cum sa faci cocktailul de vis” .

Distractia va fi la mare cautare

Petrecerile sunt evenimentele care au lipsit cu desavarsire in anul 2020. Oamenii au nevoie de relaxare si distractie. Prin urmare, celebrele shot-uri vor fi prezente la toate aniversarile, nuntile si botezurile! Tequila, vodka, romul si Jagermeister-ul din magazinul online www.beicevrei.ro au fost si vor ramane cele mai utilizate tarii pentru pregatirea shot-urilor.

Meniurile vor disparea

Cum deja se poate observa, meniurile clasice, pe care le primesti in format fizic atunci cand intri intr-un local, sunt pe cale de disparitie. Pe baza de QR code sau accesand o adresa de internet, vei putea consulta meniul in format virtual. In plus, prin intermediul meniurilor online, modificarile survenite pot fi semnalate mult mai usor.

Anul 2021 pare sa fie mai bland si intelegator, desi restrictiile sunt inca in vigoare si normalitatea de “dinainte” a disparut. Cea mai importanta calitate a omului este adaptabilitatea. In cele din urma, oricare se va dovedi a fi topul obiectiv al celor mai bune bauturi alcoolice din 2021, cel mai bun top este cel subiectiv, facut de tine, pentru tine.