Tragedie în Brăila: Copil de 3 ani lovit mortal de o mașină condusă de o femeie drogată care ținea un alt copil în brațe

VA Press

Copil de 3 ani lovit mortal de o mașină condusă de o femeie drogată care ținea un alt copil în brațe

Brăila este în stare de șoc după o tragedie rutieră care a avut loc în centrul orașului. Un băiat de 3 ani, care se juca pe stradă, a fost lovit mortal de o mașină. După cum au confirmat polițiștii, șoferița era sub influența substanțelor psihoactive la momentul accidentului. Martorii aduc la lumină și un detaliu halucinant: femeia conducea mașina ținând în brațe un alt copil de aproximativ 5 ani.

Accidentul s-a produs puțin înainte de lăsarea întunericului, într-un cartier cu case familiale. Imaginile de supraveghere surprind vehiculul cu câteva momente înainte de impact, în timp ce mai mulți copii se jucau pe stradă și erau supravegheați de adulți.

Martorii au declarat că mașina circula cu viteză mare și că, în afara copilului pe care îl ținea în brațe, pe bancheta din spate se aflau și alți copii.

Copilul lovit a fost transportat de urgență la spital, unde, din păcate, medicii nu au mai putut să îi salveze viața.

Inspectorul de poliție Elena Ostache, purtătorul de cuvânt al Poliției Brăila, a confirmat că „i-au fost recoltate mostre biologice la spital” și că femeia este acum cercetată pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.