• Home
  • Actualitate
  • Tragedie în prag de sărbători. Elevă model, ucisă într-un accident auto de prietenul beat și fără permis

Tragedie în prag de sărbători. Elevă model, ucisă într-un accident auto de prietenul beat și fără permis

Elevă model, ucisă într-un accident auto de prietenul beat și fără permis

În comuna Bălăcița s-a produs un tragic accident rutier, implicând un autovehicul cu patru ocupanți. Șoferul, un tânăr de 21 de ani, a pierdut controlul autoturismului într-o curbă, ceea ce a dus la răsturnarea acestuia în afara drumului. Se presupune că viteza excesivă ar fi fost cauza acestui incident.

Din nefericire, Andrada, o adolescentă de 15 ani și pasageră în autoturism, a fost ejectată prin parbriz în urma coliziunii. Andrada, elevă în clasa a 9-a, era cunoscută pentru disciplina și performanța sa școlară. Familia ei este profund afectată de acest tragic eveniment.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii nivelului exact de alcool.

Investigațiile au mai arătat că tânărul nu deținea permis de conducere. Autoritățile au intervenit rapid la locul accidentului și au început o anchetă penală. Șoferul a fost reținut și urmează să fie anchetat conform legislației în vigoare.