• Home
  • Externe
  • Tragedie într-o familie românească din Bologna. O mama și cei trei copii au murit într-un incendiu cumplit

Tragedie într-o familie românească din Bologna. O mama și cei trei copii au murit într-un incendiu cumplit

tragedie-intr-o-familie-romaneasca-din-bologna.-o-mama-si-cei-trei-copii-au-murit-intr-un-incendiu-cumplit

Într-o tragedie care a zguduit comunitatea din Bologna, o mamă și cei trei copii ai săi și-au pierdut viața într-un incendiu ce le-a mistuit apartamentul în noaptea de joi spre vineri. Evenimentul tragic a lăsat în urmă doliu și întrebări fără răspuns.

În timp ce flăcările devorau locuința, gemenii de un an și fratele lor în vârstă de șase ani au fost victimele imediate ale incendiului. În ciuda intervenției rapide a serviciilor de urgență, micuții nu au putut fi salvați, iar verdictul sumbru a fost pronunțat fără posibilitate de apel. Mama, într-o ultimă încercare de supraviețuire, a fost grav rănită și a decedat pe drumul spre spital, confirmând amploarea tragediei, conform relatărilor observatornews.

Autoritățile sunt acum în căutarea cauzei incendiului, suspectând inițial un scurtcircuit provocat de o sobă electrică. Apartamentul a fost sigilat pentru a facilita investigațiile aprofundate, iar un cadru de anchetă a fost deja stabilit pentru a elucida circumstanțele exacte ale evenimentului.

În fața acestei pierderi inimaginabile, primarul Bolognei, Matteo Lepore, a oferit cuvinte de consolare familiei îndoliate. „Ne exprimăm profunda tristețe și transmitem condoleanțe familiei afectate de această tragedie devastatoare, care a smuls din rădăcină o familie tânără”, a afirmat Lepore,

 » România FM – Externe
Citește continuarea 👆